Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Enterprise Greece στηρίζει την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Η Enterprise Greece στηρίζει την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

H διαχρονική και συνεπής συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) με τα Επιμελητήρια, επιβεβαιώνεται, για ακόμη μία φορά, με τη στήριξη της στην Περιφερειακή Έκθεση «ΠEΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Η Enterprise Greece, αρμόδιος εθνικός φορέας υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών,  προσελκύει ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα και προωθεί τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Ως μέλος πλέον του μηχανισμού Οικονομικής Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, συνεργάζεται στενά με το δίκτυο των Πρεσβειών, των Προξενείων και των Γραφείων ΟΕΥ, μεταξύ άλλων, σε όλες τις σημαντικές αγορές του κόσμου, ώστε να επιτυγχάνει συνέργειες και να υλοποιεί κοινές δράσεις, εξοικονομώντας πόρους και αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, για την επίτευξη αποτελεσμάτων με το μεγαλύτερο δυνατό θετικό αντίκτυπο.

Δήλωση Διευθύνοντα Συμβούλου Δρ. Μαρίνου Γιαννόπουλου

“Στηρίζουμε την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», γιατί  συμβάλει ώστε όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και τον αγροδιατροφικό της τομέα, το τουριστικό της προϊόν, αλλά και γενικότερα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και την τοπική, καινοτόμο επιχειρηματικότητα”.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι τις καθημερινές  16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 – 21.00, στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...