Συνάντηση Πτωχού με εκπροσώπους κτηνοτρόφων και αγροτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Εκπροσώπους από συλλόγους κτηνοτρόφων και αγροτών της Πελοποννήσου δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.
Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα και έγινε εκτενής αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σε καθημερινή βάση. Η συζήτηση κινήθηκε σε εποικοδομητικό πλαίσιο, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και την αναζήτηση ρεαλιστικών δρόμων επίλυσής τους.
Διαπιστώθηκε η ανάγκη διαλόγου και στενής συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς, καθώς επισημάνθηκε από πλευράς Περιφέρειας ότι ζητήματα τέτοιου μεγέθους δεν λύνονται με αποκλεισμούς δρόμων ή εντάσεις, αλλά μέσα από τεκμηριωμένες προτάσεις και θεσμικές παρεμβάσεις.
Η Περιφέρεια αναμένεται να συμβάλει στη διασύνδεση των εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου με το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να τεθούν επί τάπητος συγκεκριμένα αιτήματα και να προχωρήσει η συζήτηση για ουσιαστικές λύσεις.
Σχετικά Άρθρα
- Νέο ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγίας Τριάδας Τρίπολης
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στη Χορωδία "Ορφέας" Τρίπολης - Πρόεδρος ο Δημήτρης Φωτόπουλος
- Θετική γνωμοδότηση για την επικαιροποίηση της Κυκλοφοριακής Μελέτης Τρίπολης
- Προσωρινός ανάδοχος για το νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην περιοχή Φιλικών!
- ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ | Έχασαν όλες οι Αρκαδικές ομάδες στην Α1, μεγάλη νίκη για το γυναικείο του Πελασγού
2 σχόλια
-
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
-
για ακόμη μια φορά ο περιφερειάρχης κινείτε σαν όργανο της κυβέρνησης






