Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θρήνος στην Πάτρα για το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης

Θρήνος στην Πάτρα για το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης
Νέο σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε βαριά τραυματισμένη από τροχαίο, που συνέβη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, στην πλατεία Όλγας.


Η 18χρονη ήταν κόρη του φιλολόγου Γιώργου Σπηλιόπουλου και της γυμνάστριας Σοφίας Γαρουφαλλή.

Φίλοι και συγγενείς της συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος και την αποχαιρετούν σπαρακτικά στον λογαριασμό της στο facebook.

Είχε εισαχθεί στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να σπουδάσει.

"Καλο ταξιδι να εχεις κοριτσι μου!!! Δυστυχως δεν προλαβες να ζησεις τη ζωη σου οπως ακριβως θα ηθελες...emoticon unsure Να ξερεις οτι παντα θα σε θυμομαστε και θα σε εχουμε στην καρδια μας...σε αγαπαμε παρα πολυ Νεφελακι μου"

"Νεφελακι παντα θα σε θυμομαστε κοριτσακι μου...αυτη η ασχημη αναμνηση θα φυγει και θα σε εχουμε ολοι πανεμορφα σχεδιασμενη στο μυαλο μας...δε χαρηκες τη ζωη...δεν σ δοθηκε η ευκαιρια....εμεις θα σε αγαπαμε...και θα σε εχουμε παντα στις καρδιες μας....σε αγαπαμε νεφελη..."

"Έφυγες το καλύτερο καλοκαίρι σου μόνο και μόνο για να μην σε ξεχάσουμε ποτέ...κουράγιο στους γονείς σου..."

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν σήμερα το πρωί, στις 11.00ί από τον Ιεό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αρόης, την Νεφέλη Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από τροχαίο.

Η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από μερικές ημέρες, σε τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας, και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου, όταν ενώ επέστρεφε από διασκέδαση, το δίκυκλο που επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η 18χρονη, το μοναχοπαίδι δύο εκπαιδευτικών, του φιλόλογου Γιώργου Σπηλιόπουλου και της γυμνάστριας Σοφίας Γαρουφαλλή, είχε επιτύχει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά δεν πρόλαβε να πάει, καθώς κόπηκε τόσο ξαφνικά και άδοξα το νήμα της ζωής της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...