Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Πρόεδροι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου μιλούν για την "Expo"! (vd)

Οι Πρόεδροι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου μιλούν για την "Expo"! (vd)
Στα εγκαίνια της έκθεσης "Πελοπόννησος Expo", σημαντικές ήταν οι τοποθετήσεις των Προέδρων από τα επτά Επιμελητήρια που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γίνει πράξη αυτό το μεγάλο "στοίχημα".
Κομβική χαρακτήρισε την σημερινή μέρα  για την Πελοπόννησο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας στη διάρκεια των χαιρετισμού του, «Σκοπός μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μίας έκθεσης που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις τόσο της Πελοποννήσου όσο και όλης της χώρας, μια έκθεση με έμφαση στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών της Πελοποννήσου και τη δημιουργία του brand «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», ανέφερε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της ομιλίας του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τη σύσταση ενός κοινού φορέα διαχείρισης της Πελοπόννησος EXPO από τα επτά Επιμελητήρια, ώστε να ταξιδέψει η έκθεση σε όλον τον κόσμο.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ.Φώτης Δαμούλος τόνισε: «Φιλοδοξία μας είναι η έκθεση να γίνει το εργαλείο ανάπτυξης που θα προβάλλει όλα τα αξιόλογα προϊόντα και υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας αλλά και τον φυσικό μας πλούτο στο εξωτερικό».
 
Ως ένα ενιαίο οικονομικό πεδίο χαρακτήρισε την έκθεση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, «Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και θεωρούμε ότι η οικονομία δεν έχει διοικητικά όρια. Η Πελοπόννησος πρέπει να ειδωθεί ως ενιαίο οικονομικό τοπίο. Εάν οι κυβερνήσεις δώσουν τον λόγο στα Επιμελητήρια, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουμε».
 
Μια σημαντική είδηση ανακοίνωσε στη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος «Το Κτήμα Μερκούρη κατετάγη στα 100 σημαντικότερα οινοποιεία του κόσμου και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην ελληνική οικονομία. Πρέπει να σκύψουμε με ταχύτητα πάνω στα προβλήματα των επιχειρήσεων».
 
«Η έκθεση αυτή δοκιμάζει μια άλλη προσέγγιση που δείχνει την περιφερειακή συνείδηση που δείχνει τη συνεργασία που έχουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος .
 
Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα. Βασιλική Δερτιλή,επικεντρώθηκε στη στήριξη του Επιμελητηρίου Λακωνίας «με πολλή ψυχή η Λακωνία στηρίζει την Πελοπόννησος EXPO και από κοινού το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ένταξή της στον κατάλογο των σημαντικών επιχειρηματικών εκθέσεων».
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Μανιάτης επεσήμανε ότι ο στόχος της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO » είναι  να ανεβάσει τον πήχυ ακόμα ψηλότερα.«Οι εκθέσεις είναι ισχυρό μέσον οικονομικής προβολής και η συγκεκριμένη έκθεση είναι έκθεση-σταθμός που στόχος είναι να εξελιχθεί σε μόνιμο μέσο συνεργασίας και να αναβαθμιστεί σε συμμετοχές αλλά και σε ποιότητα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...