Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Συνένοχη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης»

«Συνένοχη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης»


Σε ανακοίνωσή της Λαϊκής Συσπείρωσης, αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να σκεπάσει τις ευθύνες της και να στηρίξει την κυβέρνηση στην αντιαγροτική πολιτική που ακολουθεί και υλοποιεί, σηκώνει κουρνιαχτό για τη δακοκτονία και τους δασικούς χάρτες. Μετά την περσινή καταστροφή στην ελαιοπαραγωγή με την ακαρπία, και το πρόγραμμα δακοκτονίας, που έχει την ευθύνη υλοποίησης του και τις δυσοίωνες προοπτικές και για φέτος, με τα παιχνίδια και τις ευθύνες της κυβέρνησης για τη δακοκτονία, αρνήθηκε να γίνει ουσιαστική συζήτηση στο ΠεΣυ και για τους δασικούς χάρτες και για το σύνολο των προβλημάτων των αγροτών.

Οργάνωσε με fast track διαδικασίες ΠεΣυ για επικοινωνιακούς λόγους και για να διώξει από πάνω της τις ευθύνες. Οργανώνει επίσης συσκέψεις σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων για το πώς θα υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα από τους δασικούς χάρτες, κλπ.

Αρνείται ακόμα και το εύλογο αίτημα, να μην επιβαρυνθούν οι φτωχοί αγρότες, να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για ανακρίβειες και λάθη που έκανε το κράτος, (αναδασωτέα κλπ) και η εταιρία που είχε την ευθύνη για τη σύνταξη των δασικών χαρτών.

Βάζει πλάτη για να υλοποιηθεί η αντιαγροτική πολιτική του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που στοχεύει στο βίαιο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια καπιταλιστικών επιχειρήσεων και μεγαλοαγροτών.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...