Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αύγουστος στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Αύγουστος στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Ο Αύγουστος στην Επίδαυρο παραμένει γεμάτος εκδηλώσεις. Με κύριο άξονα τις θεατρικές παραστάσεις, το πρόγραμμα πλαισιώνεται από έναν πολιτιστικό περίπατο και τη μεγάλη γιορτή λήξης στις 19 Αυγούστου.
Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες ερμηνεύουν τους κύριους ρόλους σε δύο παραστάσεις.
Στις 4 και 5 Αυγούστου, η Μαρία Ναυπλιώτου ερμηνεύει τη Μήδεια, στην παράσταση που υπογράφει η Μαριάννα Κάλμπαρη και αποτελεί μία συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, του Θεάτρου Τέχνης και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων. Με τον Χάρη Φραγκούλη στο ρόλο του Ιάσωνα, δεκαπέντε ηθοποιοί και τέσσερις μουσικοί, ζωντανεύουν επί σκηνής το μεγαλύτερο και αγριότερο παραμύθι που επινοήθηκε ποτέ για τον έρωτα.
Στις 11 και 12 Αυγούστου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ερμηνεύει την Άτοσσα στους Πέρσες του Αισχύλου, που σκηνοθετεί ο Άρης Μπινιάρης με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Μια παράσταση που αποθεώνει τη μουσική υφή του έργου. Ο Νίκος Ψαρράς θα βρίσκεται στο ρόλο του Δαρείου και παίζουν ακόμα ο Χάρης Χαραλάμπους (Αγγελιοφόρος), ο Αντώνης Μυριαγκός (Ξέρξης) και 15μελής χορός.
Παράλληλα, στις 5 Αυγούστου στην Επίδαυρο θα πραγματοποιηθεί ο πολιτιστικός περίπατος «Μονοπάτια Πολιτισμού», που είχε αναβληθεί στις 21 Ιουλίου λόγω καύσωνα.
Η φετινή σαιζόν θα λήξει στις 19 Αυγούστου, με μία μεγάλη γιορτή στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Εδώ είν’ αλώνι για χορό! , ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά, με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από όλη την Πελοπόννησο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...