Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κόντρα Καρρά – Σιδέρη για τα ποδοσφαιρικά δημιούργησε «θέμα» στο εσωτερικό της παράταξης Τατούλη! (vd)

Η κόντρα Καρρά – Σιδέρη για τα ποδοσφαιρικά δημιούργησε «θέμα» στο εσωτερικό της παράταξης Τατούλη! (vd)

Μία αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Σιδέρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, κ. Καρρά είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί «θέμα» στο εσωτερικό της παράταξης του Πέτρου Τατούλη και να καλείται πλέον δημοσίως ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης, «να πάρει θέση»!

Γιατί συνέβη αυτό; Διότι τα δύο πρόσωπα που συγκρούονται (Καρρας – Σιδέρης), εκτός από Πρόεδροι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, είναι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι σε Αργολίδα και Λακωνία και μάλιστα με την ίδια παράταξη!

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι ο κ. Καρράς παραχώρησε μία συνέντευξη τύπου, όπου μεταξύ άλλων- είπε … «αναμένω από το συνδυασμό μου «Νέα Πελοπόννησος» τι θα πράξει το επόμενο χρονικό διάστημα, εγώ έχω μάθει να υπηρετώ τους Λάκωνες πολίτες και τους θεσμούς, όμως  δεν θα κάνω καμία συνδιαλλαγή στο να παραμείνω σε οποιαδήποτε θέση προσβεβλημένος και με την κατηγορία στο πρόσωπο μου. Πόσο μάλλον που τυγχάνουμε να είμαστε στον ίδιο συνδυασμό της Νέα Πελοποννήσου».

Σε ερώτηση για το αν δεν πάρει θέση σε αυτή την υπόθεση ο κ. Τατούλης, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», ο κ. Καρράς είπε … «τότε, θα πάρω εγώ θέση, για τον εαυτό μου»!

Δείτε το βίντεο από το 28.00 και μετά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς άνοιξε από την Αργολίδα πριν μερικές μέρες, έναν κύκλο επισκέψεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον δήμαρχο Ναυπλιέων, με τους οποίους συζήτησε θέματα της αυτοδιοίκησης.

Με την ιδιότητά του όμως ως πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και υποψήφιος με την ηττηθείσα παράταξη στις πρόσφατες εκλοιγές της ΕΠΟ, είχε επαφές με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΑ Γιάννη Αποστολόπουλο και την παράταξη Μαντζούνη.

Ουσιαστικά άνοιξε την προεκλογική περίοδο για τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση καθ όλη την διάρκεια της θητείας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ και παρεμβάσεις με προτάσεις για την αλλαγή προς το βέλτιστο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
“Ο Γιάννης Μαντζούνης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Εχουμε το ίδιο όραμα για το Αργολικό ποδόσφαιρο”, είπε ο κ.Καρράς.

Μίλησε επίσης, για τον Γιάννη Αποστολόπουλο και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που περιστοιχίζουν τον Γ.Μαντζούνη με τα καλύτερα λόγια και με σαφή υπονοούμενα κατά του Βασίλη Σιδέρη. Είναι χαρακτηριστική η φράση του: “Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι περιστασιακή όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί μου, για δικούς τους σκοπούς”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΙΔΕΡΗ

Η επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά, στην Αργολίδα, όπου και συναντήθηκε με την αντιπολίτευση της ΕΠΣΑ και τον πρώην πρόεδρό της Γιάννη Αποστολόπουλο και οι δηλώσεις που έκανε, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος απάντησε με την εξής δήλωση:

Ο κ. Καρράς έκανε γνωστή μέσω των τοπικών ΜΜΕ την επίσκεψή του στην Αργολίδα. Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, με τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και παράλληλα με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τη διοίκηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Ενώ λοιπόν ο κύριος Καρράς είχε μια πλούσια σε συναντήσεις ημέρα, έκρινε σωστό όχι μόνο να μην επισκεφτεί αλλά ούτε καν να ενημερώσει για την περιοδεία του, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας και παράλληλα συνάδελφό του στο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου. Από το βήμα που του εδόθη από τα ΜΜΕ προέβη σε επίθεση κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη.

Σας ερωτώ κύριε Καρρά γιατί υποπέσαται σε αυτό το ατόπημα;
Γιατί κύριε Καρρά, είστε από την μεριά των συντριπτικά ηττημένων και ίσως είναι αβάσταχτος ο πόνος!

Εσείς υπηρετήσατε το παλιό και σάπιο σύστημα και συνεχίζετε να το υπηρετείτε! Γιατί λοιπόν ήρθατε να μας κάνετε μαθήματα ηθικής στα χωράφια μας σε εμάς που υπηρετούμε 40 χρόνια ανιδιοτελώς τον αθλητισμό στο Νομό μας;

Γνωρίζουμε ότι εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!
Εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν την επιτροπεία της FIFA και της OUEFA στην Ελλάδα.
Μαθήματα ηθικής λοιπόν όχι σε εμάς, αλλά σε άλλους.
Φροντίστε τα του οίκου σας και αφήστε μας ήσυχους. Έχουμε τον τρόπο να επανεκινήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει ήδη στους πρώτους μήνες της θητείας μας. Φανταστείτε σε τέσσερα χρόνια τι θα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς για εσάς πιστεύατε ότι θα ήσασταν επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης στις εκλογές της ΕΠΟ αλλά δε σας προτίμησαν οι φίλοι σας…

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΡΑ

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε στα Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς σήμερα στο Ναύπλιο. Λόγος αυτής της συνέντευξης ήταν η απάντηση στην απαράδεκτη επιστολή όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει του ομότιμου του Βασίλη Σιδέρη. Ο Π.Καρράς μεταξύ άλλων είπε πως, «δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να έρθω στην Αργολίδα, ούτε διαβατήριο. Έχει πρόβλημα ελέγχου ο ομότιμος μου Β.Σιδέρης  αν πιστεύει πως θα πάρω την έγκριση του γι να έρχομαι στο Νομό και να κάνω συναντήσεις». Συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση του με τον Γιάννη Μαντζούνη και τους ανθρώπους του και για μια ακόμα φορά τόνισε την πολύ καλή σχέση που είχε με τον Γιάννη Αποστολόπουλο, ανέφερε την πολύ καλή συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας παρά το γεγονός πως και με αυτόν ήταν αντίπαλοι στην επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ.  Ανέφερε επίσης πως αυτούς που βρίζει τώρα ως σάπιο κατεστημένο ο Β.Σιδέρης είχε συμπορευτεί στις εκλογές του 2012. Μια συνέντευξη ποταμός του Π.Καρρά ο οποίος ζήτησε από την παράταξη του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να πάρει θέση σε ότι αφορά τον ομότιμο του, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει σε περίπτωση που η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου Τατούλη δεν πάρει θέση  είπε, «τότε θα μιλήσω εγώ». Έχει προσφύγει ήδη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ  για την συμπεριφορά του Β.Σιδέρη , όπως επίσης σκέφτεται και συσκέπτεται με την νομική του σύμβουλο για περαιτέρω ενέργειες αφού θεωρεί εαυτό θιγμένο από όσα του καταλόγισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ν.Δ. και στο τι θα κάνουν με στελέχη όπως ο Β.Σιδέρης που πιστεύει πως οι συμπεριφορές του εκθέτουν το κόμμα και τον Πρόεδρο τους.

Με πληροφορίες από http://www.parapolitikaargolida.gr και https://sport.argonafplia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...