Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε το ... δημόσιο σεξ στο καρναβάλι της Πάτρας!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε το ... δημόσιο σεξ στο καρναβάλι της Πάτρας!

Tείνουμε να ξεπεράσουμε και το Ρίο Ντε Τζανέϊρο, αν και εκεί λόγω των κλιματικών συνθηκών είναι πιο εύκολο να συναντήσεις στο Καρναβάλι… γυναίκες με στρινγκ! Όμως η Πάτρα παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, φαίνεται πως διεκδικεί τα σκήπτρα από την μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είδαμε τουλάχιστον τρεις καλλίγραμμες κυρίες να κυκλοφορούν με τα καυτά εσώρουχά τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οπότε φανταζόμαστε… τι γινόταν στα κλαμπ ή κάποια μπαράκια… τα ξημερώματα!

Και οι τρεις (μπορεί να ήταν και περισσότερες αλλά τρεις φωτογραφήσαμε) αδιαφορούσαν για τα βλέμματα των περαστικών! Ακόμη και για τις κυρίες που… έκαναν τον σταυρό τους βλέποντάς τις.

Οσο για τα σχόλια των διερχομένων; Εδιναν και έπαιρναν! Οι δύο συμμετείχαν σε παρέα, η τρίτη… απλά περπατούσε στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μαιζώνος!

Αγνωστο παραμένει… ποια ήταν η κατάληξή τους!

Δημόσιο σεξ στο στενάκι της Αγίου Ανδρέου

Το δημόσιο σεξ στο καρναβάλι της Πάτρας είναι σύνηθες, αυτή τη φόρα όμως το ξαναμμένο ζευγάρι… ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Γιατί είχε «χωθεί» σε στενάκι κάθετο στην Αγίου Ανδρέου και έκανε έρωτα στα όρθια…. αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών! Ακόμη και για δύο άτομα που τους «έκραξαν» γελώντας μάλιστα επιδεικτικά! Στο σημείο υπήρχε πολυκοσμία καίτοι ήταν… 6 τα ξημερώματα! Σε λίγη ώρα θα χάραζε και το ζευγάρι αποφάσισε… να τα δώσει όλα! Και τα έδωσε!

https://patratora.gr/

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Το περιεργο ποιο είναι????
    Ειναι γνωστο οτι η πατρα ειναι ενα μεγαλο μπουρδ@λ@

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...