Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γ. Δέδες: "Ο κ. Τατούλης εγκατέλειψε τον θρόνο του στην Τρίπολη και τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια"! (vd)

Γ. Δέδες: "Ο κ. Τατούλης εγκατέλειψε τον θρόνο του στην Τρίπολη και τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια"! (vd)

Με δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες και κατηγορεί για «κούφιες υποσχέσεις» που μοιράζει ο Πέτρος Τατούλης.

Η ΔΗΛΩΣΗ

Την τελευταία περίοδο γινόμαστε μάρτυρες μιας πρακτικής από τον απερχόμενο περιφερειάρχη, που προκαλεί θυμηδία.

Ο κ. Τατούλης εγκατέλειψε το καβούκι του, έφυγε από το θρόνο του στην Τρίπολη και περιοδεύοντας χωριά και πόλεις της Πελοποννήσου, υπόσχεται, εξαγγέλλει, τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια.

Ό,τι έχει δεσμευτεί το 2010 και το 2014 και δεν πραγματοποίησε, προσπαθεί να το εξαγγείλει, να το τάξει, να το ανακοινώσει τώρα.

Μοιράζονται αφειδώς υποσχέσεις, προγραμματικές συμβάσεις για δήθεν έργα, με δήθεν χρηματοδοτήσεις που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό της περιφέρειας, δεν υπάρχουν αντίστοιχα κονδύλια στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δεν υπάρχουν μελέτες και δεν μπορούν να υπάρξουν φυσικά ούτε έργα, δράσεις, ούτε παρεμβάσεις.

Η πρακτική αυτή γνωστή από πολύ παλιά, παλαιοκομματική και μικροπολιτική, δεν αντέχει στην κρίση, ούτε στη γνώση, ούτε στη μνήμη των πολιτών της Πελοποννήσου. Πρόκειται απλώς για τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες της διατήρησης ενός κλειστού συστήματος εξουσίας που προσπαθεί να μείνει γαντζωμένο στις θέσεις που κατέχει στην Περιφερειάρχη ηγεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για κούφιες υποσχέσεις. Πρόκειται για ακάλυπτες επιταγές, είναι ένα συμβόλαιο πολιτικής εξαπάτησης για να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό, της μη υλοποησης των συμβολαίων του 20120 και του 2014 που προεκλογικά κυκλοφόρησαν με τη μορφή προγράμματος από την παράταξη του κ. Τατούλη.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο αποδοκιμάζουν με τη στάση τους αυτές τις πρακτικές και ανοίγουν Νέους Δρόμους για την Περιφέρεια. Η Δημοκρατική Προοδευτική πλειοψηφία των πολιτών της Περιφέρειάς μας έχει πάρει την οριστική της απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στην Πελοπόννησο, για τη ριζική ανατροπή ενός καθεστώτος που οδηγεί στη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : " ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ " , ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , Ο ΔΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ : ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΤΟ 2014 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( Α. ΠΟΥΛΑΣ , Π. ΑΛΕΥΡΑΣ.....) ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ...... ΠΡΟΒΛΕΨΗ : ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...