Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διονύσης Παπαδόπουλος | Η πορεία του στο χώρο της εκπαίδευσης, η Δημαρχία στη Μεγαλόπολη και η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια

Διονύσης Παπαδόπουλος | Η πορεία του στο χώρο της εκπαίδευσης, η Δημαρχία στη Μεγαλόπολη και η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια

Μία σημαντική διαδρομή στο χώρο της εκπαίδευσης έχει να επιδείξει ο Διονύσης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αρκαδία, με το συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι» του Γιώργου Δέδε.
Ο κ. Παπαδόπουλος έχει πλέον σημαντική εμπειρία και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού το 2014 ήταν υποψήφιος και εκλέχτηκε Δήμαρχος Μεγαλόπολης, ενώ σε αυτές τις εκλογές αποφάσισε να ασχοληθεί με το δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος είναι Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης.
Σπούδασε Παιδαγωγικά με μετεκπαίδευση στις Επιστήμες της Αγωγής και Εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες. Έχει υπηρεσία εικοσιπέντε ετών στο δημόσιο σχολείο ως εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης.
Έχει εκδώσει βιβλία και έχει δημοσιεύσει μελέτες στους τομείς της Διδακτικής της Λογοτεχνίας, της Ειδικής Αγωγής και της Ιστορίας.
Δίδαξε επί δύο περιόδους ως επιμορφωτής στα ΠΕΚ και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια. Άρθρα του, κοινωνικού και πολιτικού περιεχόμενου, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας.
Από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων Ελλάδας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Κινητό 6937377544
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...