Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Καμπισιούλης | Η πορεία του στο εργατικό κίνημα, η ΔΕΗ και η υποψηφιότητα με τον Π. Νίκα στην Περιφέρεια

Παναγιώτης Καμπισιούλης | Η πορεία του στο εργατικό κίνημα, η ΔΕΗ και η υποψηφιότητα με τον Π. Νίκα στην Περιφέρεια

Μία σημαντική διαδρομή έχει να επιδείξει ο Αρκάς Παναγιώτης Καμπισιούλης, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Ο κ. Καμπισιούλης έχει μια εργασιακή πορεία στη ΔΕΗ και είναι διοικητικός υπάλληλος της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε..

Επιπλέον, έχει μία αξιοσημείωτη δράση στο εργατικό κίνημα, τόσο ως Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ορυχείου Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε. , όσο και στην Ενωση Τεχνικών Ομιλου ΔΕΗ ΚΗΕ, στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΗΕ αλλά και στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στις 18 Νοεμβρίου 1971 και μεγάλωσα στην Τρίπολη. Πατέρας μου, ο Ιωάννης Καμπισιούλης, συνταξιούχος δημοσίου, πρώην υπάλληλος Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης και μητέρα μου η Αθανασία Καμπισιούλη (το γένος Μπόβου) και οι δύο από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Καλαθά και έχουμε ένα γιο 10 ετών .

Είμαι διοικητικός υπάλληλος της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Τρίπολης και στη συνέχεια από την Ακαδημία της Εργασίας της ΓΣΕΕ. Διατελώ Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ορυχείου Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.

Είμαι ενεργό Μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου. Έχω διατελέσει Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίου Συλλόγου Προσωπικού Ασφαλείας ΔΕΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...