Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Β. Γιαννακούρας | Εννέα χρόνια στην υπηρεσία των Αρκάδων – "Αυτή τη φορά εκλέγομαι με σταυρό. Δείξτε την εμπιστοσύνη σας με σταυρό προτίμησης"

Β. Γιαννακούρας | Εννέα χρόνια στην υπηρεσία των Αρκάδων – "Αυτή τη φορά εκλέγομαι με σταυρό. Δείξτε την εμπιστοσύνη σας με σταυρό προτίμησης"
Με το συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη θα είναι υποψήφιος στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

"Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες μου Αρκάδες
Για δύο συνεχόμενες τετραετίες με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης καταφέραμε και αλλάξαμε την εικόνα της Αρκαδίας της καρδιάς μας!
Σε μία κρίσιμη οικονομικά περίοδο εμείς καταφέραμε και σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Δώσαμε λύση σε χρονίζοντα προβλήματα, που μέχρι τότε φαίνονταν γόρδιοι δεσμοί, δρομολογήσαμε έργα που, όταν θα ολοκληρωθούν στο σύνολό τους, θα αλλάξουν την όψη του αγαπημένου μας τόπου.
Καταστήσαμε την Αρκαδία μας ελκυστικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές. Την κάναμε επιλογή.
9 χρόνια Αποτελεσματικότητας! Σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και συνεχίζουμε να υλοποιούμε 520 έργα, ΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
9 χρόνια Ανθρωπιάς! Διοργανώσαμε και συνδιοργανώσαμε ποικίλες πολιτιστικές, κοινωνικές, αθλητικές, θρησκευτικές εκδηλώσεις και συνέδρια σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας, που έδωσαν ζωντάνια ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο οικισμό.
Δεν σταθήκαμε θεατές στα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Πορευτήκαμε δίπλα τους πραγματοποιώντας ανθρωπιστικές δράσεις και στηρίζοντας εθελοντικές πρωτοβουλίες άλλων φορέων.
Αποδείξαμε την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας κλείνοντας τα αυτιά μας στις σειρήνες του εθνικισμού και του ρατσισμού.
9 χρόνια Αμεσότητας! Η πόρτα μας δεν έκλεισε ούτε για μία στιγμή στα προβλήματα του τόπου και των συνανθρώπων μας. Σταθήκαμε δίπλα σας, κοιτώντας σας στα μάτια, λέγοντας σας την αλήθεια, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΑΣ.
Για εμένα πολιτική σημαίνει προσφορά στον άνθρωπο!
Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι, πάνω στους οποίους μπορείτε να στηριχθείτε.
9 χρόνια Ακεραιότητας! Πάντοτε πορευόμαστε με οδηγό την ηθική, τη διαφάνεια, μένοντας αμέτοχοι σε πολιτικές σκοπιμότητες και σκοταδισμούς.
Δώσαμε το δικό μας στίγμα στην Αρκαδία.
Με οδηγό μας την εμπειρία σας ζητούμε να μας εμπιστευτείτε και πάλι.
Δείξτε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου δίνοντας μου το σταυρό προτίμησής σας.
Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ελπίζω, στηρίζω, συνεχίζω ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Ψηφίζω Βαγγέλη Γιαννακούρα .Τον ιδεολόγο Αρκά, τον αφοσιωμένο στη λύση των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ των πολιτών.
Τον πολιτικό-Άνθρωπο- που αγαπά όλους τους ανθρώπους και κυρίως τους συμπατριώτες του Αρκάδες.
Έναν πολιτικό υπηρέτη των πολιτών και όχι πολιτικό καριέρας και άνθρωπο που θεωρεί εξουσία τη θέση που κατέχει.

Ψηφίζω Βαγγέλη, τον άνθρωπο που γνωρίζω και αποκαλώ με το μικρό του όνομα γιατί είναι ο δικός μου άνθρωπος!!!"

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το "Καλημέρα Αρκαδία" την πορεία του κ. Γιαννακούρα στην ιατρική και στα κοινά μέσα από το βιογραφικό του σημείωμα.

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1956.

Κατάγεται από το Αθήναιο της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης.
Οι γονείς του ήταν δάσκαλοι και στα μαθητικά του χρόνια έζησε μαζί τους σε πολλά χωριά της Αρκαδίας, όπου εκείνοι υπηρετούσαν. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Ιατρό Μικροβιολόγο, που κατάγεται από το Σουλάρι Μεγαλόπολης και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Φοίτησε στο Α’ Γυμνάσιο στην Τρίπολη και στη συνέχεια σπούδασε Ιατρική. Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης στην Ιταλία. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στην Πιάνα Αρκαδίας. Υπηρέτησε επίσης ως Γιατρός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης από το 1984 έως το 1986. Απέκτησε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στην Αθήνα. Το 1993 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει αναπτύξει πέρα από την επαγγελματική, πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση:
Διετέλεσε Σύμβουλος στην Ομοσπονδία του τέως Δήμου Βαλτετσίου, Αντιπρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας-ΠΟΕ και Γενικός Γραμματέας της από το 1993 έως το 1995.
Συγκαταλέγεται μεταξύ των Ιδρυτικών Μελών του Σωματείου Αγροτικών Ιατρών και προσωπικού Αγροτικών Ιατρείων του Νομού Αρκαδίας, στο οποίο διετέλεσε Γενικός Γραμματέας. 
Από το 1984 ως το 1986, υπήρξε μέλος της τριμελούς Επιτροπής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και αντιπρόσωπος της ΕΙΝΠΙΣ το 1986 και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) από το 1993 ως το 1996.
Το 1994 εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις το νέο θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996, του 2000 και του 2007 επιλέχθηκε, τόσο από τη Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματος, όσο και από τα κεντρικά όργανα, υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Αρκαδίας συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό ψήφων.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του 2010 καθώς και της 18ης Μαΐου του 2014, εκλέγεται με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.
Από τη θέση αυτή υπηρετεί μέχρι σήμερα, τον τόπο που αγαπά, την Αρκαδία, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων της.
Στις εκλογές της 26η Μαΐου 2019 είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη και διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών του Αρκάδων και το σταυρό προτίμησής τους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944396700 και 6984603897.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...