Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πρώτο Θέμα": "Ο Πέτρος Τατούλης απέσπασε τη σύζυγό του στην περιφέρεια με μεικτές αποδοχές 3.400 ευρώ"

"Πρώτο Θέμα": "Ο Πέτρος Τατούλης απέσπασε τη σύζυγό του στην περιφέρεια με μεικτές αποδοχές 3.400 ευρώ"

Σημερινό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" (protothema.gr) κάνει λόγο για απόσπαση της συζύγου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Σοφίας Λουτσίου - Τατούλη, στο γραφείο του κ. Πέτρου Τατούλη.

Στην ιστοσελίδα της εν λόγω εφημερίδας παρατίθενται κάποιες από τις αποφάσεις και τα σχετικά χρηματικά εντάλματα που έχουν ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

"Τη σύζυγό του, ιατρό του ΕΣΥ απέσπασε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με μεικτές αποδοχές 3.400 ευρώ, την ώρα που η ίδια ήταν ταυτόχρονα και ελεγκτής ιατρός της περιφέρειας. 

Το όνομα της κυρίας Σοφίας Λουτσίου-Τατούλη φιγουράρει από το 2017 στα χρηματικά εντάλματα πληρωμής «αποδοχών της αποσπασμένης υπαλλήλου στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου» των οικονομικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, που είναι αναρτημένα στη «Διαύγεια», οι μεικτές μηνιαίες αποδοχές της συζύγου του κ. Τατούλη ως αποσπασμένη υπαλλήλου στο γραφείο του για την χρονιά του 2018 ανέρχονταν σε 3.408,35ευρώ." αναφέρεται - μεταξύ άλλων- στο δημοσίευμα.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

loutsiou1new
loutsiou2

 
epimisth_loutsiou_ioun_2018
loutsiou_ioun_2018
loutsiou_maiou_2018
loutsiou_martiou_2018

Το "Καλημέρα Αρκαδία" επικοινώνησε με το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ενημερώθηκε ότι θα εκδοθεί σχετική απάντηση για το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος". Όταν εκδοθεί η απάντηση αυτή, θα τη φιλοξενήσουμε, σε επόμενη ανάρτηση, στο πλαίσιο εφμαοργής των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα αποκλείεται! Ο άνθρωπος με τους διορισμούς φαντάσματα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...