Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι πλανητικές διελεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

Ζώδια | Οι πλανητικές διελεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος... 

 

 

 

Στις 2 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω, ωθώντας σας να εργαστείτε εντατικά, μεθοδικά και σκληρά. Ο περιορισμός της αισιοδοξίας κρίνεται απαραίτητος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσετε, ώστε στην πορεία να ευεργετηθείτε αλλά και να εξελιχθείτε. Συγκεντρωθείτε σε πρακτικά σχέδια και διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ανοιχθείτε κοινωνικά. Υπηρετήστε τα «θέλω» σας με σύνεση και εντιμότητα, χωρίς βιασύνες και τάσεις υπερβολής.

 

Στις 3 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Στις 8 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

 

Στις 9 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

 

Στις 12 η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

 

Στις 13 ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα ιδανική για να κλείσετε υποθέσεις που δε χρειάζεται να ασχολείστε πια μαζί τους, αλλά και για να ανοίξετε πανιά για νέα σχέδια με οδηγό τη διαίσθησή σας.

 

Στις 15 ο Δίας στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ιδανική για να προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη ώστε να έχετε άπλετες ιδέες γεμάτες έμπνευση για το μέλλον σας και το κυριότερο θα είναι πραγματοποιήσιμες.

 

Στις 19 ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

 

Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Με τον Ερμή στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

 

Στις 22 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας. Ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν.

 

Στις 24 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.

 

Στις 26 η Δαχτυλοειδής Ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

 

Στις 29 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.

 

Στις 30 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...