Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Άγριες Μέλισσες" | Μία τυχαία συνάντηση, θα βαφτεί με αίμα ...

"Άγριες Μέλισσες" | Μία τυχαία συνάντηση, θα βαφτεί με αίμα ...

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή την τροπή ουδείς από τους τηλεθεατές την περιμένει!

Ο Λάμπρος, μετά την αποκάλυψη ότι η Θεοδοσία έβλεπε κρυφά τον γιατρό Βασταρδή, είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Ο δάσκαλος επισκέπτεται δικηγορικό γραφείο και ενημερώνει τη Θεοδοσία για τις προθέσεις του και πώς θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Ελένη μαθαίνει όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του και ταράζεται. Θα φορέσει τελικά το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή θα περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου;

Σύμφωνα με το MYtv η Θεοδοσία βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάμπρου απέναντί της, έρχεται στα όριά της. Είναι θυμωμένη κι εξοργισμένη. Κι ενώ παλεύει με τους δαίμονές της, συναντάει τυχαία την Ελένη. Οι δύο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση και η συνάντησή τους θα βαφτεί με αίμα. Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά.Η Θεοδοσία είναι μάρτυρας του ατυχήματος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα. 

Να φωνάξει βοήθεια και να την σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Λάμπρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...