Κασσελάκης - Τάιλερ | Μια σύντομη «απόδραση» στην Αρκαδία
Με τον άνθρωπό του μαζί, μακριά από οτιδήποτε, για λίγες ημέρες. Λίγο πριν περάσει την πύλη και φορέσει το χακί του Ελληνικού Στρατού στις 13 Μαρτίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος του Τάιλερ Μακμπέθ θα «κλέψουν» λίγο από τον αδυσώπητο χρόνο και θα βρεθούν οι δυο τους σε ένα χωριό στην Αρκαδία ενόψει της εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι μέρες πριν ήταν γεμάτες ένταση με το Συνέδριο και τις κινήσεις στην εσωκομματική σκακιέρα. «Μπαρουτοκαπνισμένες» χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οι μέρες μπροστά ορίζονται από πρωινές αναφορές και παραγγέλματα. Η ζωή εντός του στρατοπέδου χωρίς, και πάλι, δεύτερη κουβέντα.
Μια γέφυρα ο χρόνος ενδιάμεσα. Και για αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να περάσει λίγες ημέρες με τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ μαζί, μακριά από οτιδήποτε. Μια απόδραση αναγκαία, ανθρώπινη και κατανοητή μετά από μια ένθερμη καθημερινότητα εδώ και καιρό και πριν τη μάχη για τις ευρωεκλογές που θα δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα θα έχει στα χέρια του το απολυτήριο του στρατού.
Σχετικά Άρθρα
- Μονή Καλτεζών | Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την Εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού
- "Βαριά" ήττα για την Κ19 του Αστέρα από την ΑΕΚ
- Νίκη και πρόκριση στη Σπάρτη για το Παιδικό του Πελασγού Μεγαλόπολης
- Κολοκοτρώνειος Δρόμος | Γράφτηκε η 27η σελίδα της ιστορίας - Πάνω από 250 οι συμμετοχές (εικόνες)
- Φωτιά σε χώρο εστίασης στην Κανδήλα
3 σχόλια
-
Πάρτε καη γριαβασιληνα να να σας κρατάει το φαναρι
-
Τώρα θα μας αναβαθμίσει η σκυλιτσα
-
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΣΑΣ ΒΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΑΧΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΡΟΛΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ?






