Νέα απάτη με αυτοματοποιημένο μήνυμα στο Messenger
Νέα διαδικτυακή απάτη έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Facebook, με τους χρήστες να πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.
Συγκεκριμένα, οι χρήστες λαμβάνουν αυτοματοποιημένο μήνυμα στο Messenger, που τους καλεί να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό τους, ώστε να μην διαγραφεί.
Το μήνυμα αναφέρει : «Ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε προσωρινά! Το Facebook ενημέρωσε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας χρήστη, ο λογαριασμός σας προστέθηκε στη λίστα μη επαληθευμένων λογαριασμών ασφαλείας, έχετε 24 ώρες για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, προτού τον απενεργοποιήσουμε οριστικά!» και παραπέμπει τον χρήστη προς «επαλήθευση» σε έναν σύνδεσμο.
Οι ειδικοί συνιστούν στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην παρασύρονται και να μην πατούν πάνω στον σύνδεσμο. Το μήνυμα αυτό έχει κοινοποιηθεί από πολλούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tags:
Messenger,Σχετικά Άρθρα
- Ιστορική νίκη για την Ελλάδα με «σφραγίδα» του "Αστεριανού" Κουρμπέλη από την Αρκαδία!
- "Η Ισραηλινή Νουρίτ ολοκλήρωσε το Menalon Trail χωρίς πρόβλημα σήμανσης – χάθηκε σε αχαρτογράφητα μονοπάτια των Λαγκαδίων"
- Υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Γορτυνίας
- Τατούλης: "Οι «προσκυνημένοι» είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η υποταγή στα συμφέροντα είναι ο σύντομος δρόμος για την προσωπική τους ανέλιξη"
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη | Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα! (vd)






