«Πήγαινε κάνε κανένα παιδί»| Αθλιότητα του Κυριαζίδη της ΝΔ προς την Κωνσταντοπούλου - Οδεύει προς διαγραφή! (vd)

Σάλο και διακομματικές αντιδράσεις προκάλεσε μια ντροπιαστική αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τι συνέβη; Ενώ η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεχόταν επίπληξη από το Νικήτα Κακλαμάνη για το χρόνο της τοποθέτησής της, παρενέβη ο βουλευτής από τα έδρανα και φώναξε απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».
Άμεσα παρενέβη ο προεδρεύοντας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζητώντας να ζητήσει συγγνώμη για το χυδαίο σχόλιο, ο οποίος επέμεινε στα όσα είπε αρχικά.
Στη συνέχεια παρενέβη η Σοφία Ζαχαράκη, η οποία απευθυνόμενη στον βουλευτής είπε πως «δεν κρινόμαστε για το εάν έχουμε παιδιά».
Έπειτα από το σάλο και τις καθολικές αντιδράσεις - αφού προηγήθηκαν οργισμένες τοποθετήσεις από βουλευτές κομμάτων- και αφού προχώρησε σε τρεις παρεμβάσεις, ο κ. Κυριαζίδης ζήτησε συγγνώμη για την αθλιότητά του με την τέταρτη.
-----------------------
Προς παραπομπή για διαγραφή από τη ΝΔ οδεύει ο βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, μετά τις χυδαιότητες που εκστόμισε σε βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησε με τον βουλευτή της ΝΔ μετά το απαράδεκτο σχόλιό του.
ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κυνουρία
- 2025 | Μνημόσυνο για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Χαμός για τους χορηγούς εκδήλωσης του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα | "Θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής" - "Αν μιλάτε για μαύρο χρήμα, να πάτε στη Δικαιοσύνη"
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
- Ένταση για τα έργα στο λιμάνι Λεωνιδίου | «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση» λένε στην Περιφέρεια – «Το έργο πάει στα βράχια» φωνάζει η αντιπολίτευση!
6 σχόλια
-
09:45 όχι συνεννοούμαστε. "Συνοουμαστε" φίλε.
-
Αυτό το ΑΜΟΡΦΩΤΟ καί αναγωγο (επιεικως) πλάσμα, ψηφίζει νόμους για τη δική μας ζωή!! Ποιοί το ψηφίζουν;; Για να..... συνεννοούμαστε..... για να συνεννοούμαστε. Πού τούς βρήκες αυτούς Μητσοτάκη;; Έψαξες πολύ;;
-
Άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο.
-
Ψωνίζουν βουλευτές,απ τη μεγάλη των κάφρων σχολή.Ομφαλιος λωρος...
-
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΑ.
-
Παλιοτομαρο.