Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή η γυναίκα κερδίζει πάνω 1,5 εκ. ευρώ την ώρα!

Αυτή η γυναίκα κερδίζει πάνω 1,5 εκ. ευρώ την ώρα!

Πρόκειται για την Georgina Rinehart από την Αυστραλία η οποία πρόσφατα ανακηρύχτηκε η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, ξεπερνώντας την Christy Walton η οποία μέχρι τότε διατηρούσε το σχετικό τίτλο.

Η περιουσία της υπολογίζεται στα περίπου 29 δισ. δολάρια! Ωστόσο, ο αριθμός αυτός δεν είναι και ο πλέον εντυπωσιακός αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία της επιχειρηματία. Αντίθετα, το στοιχείο που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι ο ρυθμός με τον οποίο βλέπει την περιουσία της να αυξάνεται. Και αυτό γιατί μόλις τον περασμένο χρόνο, ήταν …μόλις 10 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό BRW.

Η περιουσία της Rinehart προέρχεται από τον τομέα των εξορύξεων όπου και δραστηριοποιείται. Ο χρυσός μήνας όμως για την επιχειρηματία ήταν ο Ιανουάριος του 2011 καθώς τότε υπέγραψε μια συμφωνία με τη Νοτιοκορεατική Posco για την εξαγορά από τον ασιατικό κολοσσό ενός τμήματος ορυχείων σιδηρομεταλλεύματος στη Δυτική Αυστραλία. Η συμφωνία αυτή εκτόξευσε σημαντικά την περιουσία της καθώς της απέφερε περί τα 18 δισ. δολάρια, κάτι που αποδόθηκε εν μέρει και στην αύξηση της αξίας του σιδήρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...