Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

DelMare: Το αγαπημένο «στέκι» του φετινού καλοκαιριού ... έρχεται!

DelMare: Το αγαπημένο «στέκι» του φετινού καλοκαιριού ... έρχεται!
Οι γιορτές πλησιάζουν, η διάθεση ανεβαίνει και η ανάγκη για βόλτες στη θάλασσα, με τη θερμοκρασία να χτυπά… «κόκκινο», μάς οδηγούν σε στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης!
Το "Καλημέρα Αρκαδία" σήμερα παρουσιάζει το νέο «στέκι» του φετινού καλοκαιριού, που ανοίγει τις πόρτες του, την
Παρασκευή το απόγευμα, στις 22 Απριλίου! Το όνομα του «DelMar»! Όνομα που παραπέμπει τις σκέψεις μας, στο ανέμελο… της θάλασσας!
Το "DelMar" θα το ανακαλύψουμε όλοι μας, στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, δίπλα από τον μικρό μόλο, ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα, για απίστευτες βουτιές, με μοναδικά cocktails από επαγγελματίες με εμπειρία, lounge μουσική και πολλές εκπλήξεις! Το καλοκαίρι θα χτυπήσει δυνατά στο «DelMar», από την Παρασκευή 22 Απριλίου, έως το τέλος του καλοκαιριού!
Κάθε μέρα, ανοιχτά, για μικρούς και μεγάλους από τις 8 το πρωί, έως αργά το βράδυ! Όλοι οι «καλοκαιρινοί» δρόμοι για ένα μοναδικό καλοκαίρι οδηγούν στο «DelMar»!
Ο ένας, εκ των ιδιοκτητών του «DelMar», Σάκης Λαγός, αναφέρει: «Μπορεί το αγαπημένο στέκι «Negro» του χειμώνα να κλείνει για το καλοκαίρι, σε λίγες μέρες, όμως η καλοκαιρινή διασκέδαση ταξιδεύει στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας και έχει το όνομα «DelMar»!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...