Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μακιγιάζ που σαγηνεύει τους… άνδρες!

Το μακιγιάζ που σαγηνεύει τους… άνδρες!
Οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν φορτώνουν με πολύ μακιγιάζ τα πρόσωπά τους! Τους αρέσει το καθαρό και λαμπερό πρόσωπο, με έντονα χαρακτηριστικά, όπως το βλέμμα και τα χείλη!
Ζητήσαμε επαγγελματικές συμβουλές, από τις μακιγιέρ του καταστήματος
ομορφιάς Hondos Center, στην Τρίπολη, για μικρά tips που θα μάς βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε ένα λαμπερό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ, που θα σαγηνεύσει κάθε αντρικό βλέμμα!
 
 13064129 1147633815280784 1467969521 o
 
Το καλοκαίρι προτιμάμε το make up με αντηλιακή προστασία, φωτίζουμε τα μάτια μας, μ' ένα καλυπτικό conciler, τοποθετούμε ένα ρουζ με φρέσκια απόχρωση του ρόζ ή του ροδακινή στα μήλα (Προσοχή: μικρή ποσότητα!), τονίζουμε το πάνω βλέφαρο με eyeliner (για εσάς που το πινέλο δεν σάς εξυπηρετεί, αναζητήστε τα μοναδικά eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου για πιο εύκολη τοποθέτηση!), συνεχίζουμε με την μάσκαρα, στο πάνω βλέφαρο, με ανοδικές κινήσεις (επιλέξτε μια μάσκαρα που θα σάς δώσει μήκος και ένταση με έντονο μαύρο χρώμα) και τελειοποιούμε το μακιγιάζ, μ' ένα μολύβι για απαλό περίγραμμα στα χείλη κι ένα κραγιόν, σε κόκκινη φυσικά απόχρωση!
 
Οι άνδρες λατρεύουν το κόκκινο χρώμα στα χείλη των γυναικών!
 
Tips: Oι άνδρες ναι μεν λατρεύουν τα κόκκινα χείλη, αλλά δεν θέλουν τα ίχνη του κραγιόν σας! Aναζήτηστε μοναδικά κραγιόν, σε πολλές αποχρώσεις του κόκκινου, που μένουν σταθερά για ώρες πάνω στα χείλη και δεν αφήνουν κανένα ίχνος!
 
 
13046222 1147633905280775 2140739417 n
 
Επισκεφτείτε το κατάστημα Hondos Center της Τρίπολης και αναζητήστε τα δικά σας προϊόντα ομορφιάς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με απίστευτες επιλογές εταιριών, αλλά και επαγγελματίες συμβούλων ομορφιάς, για να σάς καθοδηγήσουν πως θα πετύχετε απόλυτα το ιδανικό μακιγιάζ!
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...