Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πολυκατοικία» | Επιστρέφει στην τηλεόραση;

«Πολυκατοικία» | Επιστρέφει στην τηλεόραση;
Είναι τελευταία της μόδας πετυχημένες σειρές να επιστρέφουν στην μικρή οθόνη. Η σειρά «Πολυκατοικία» λοιπόν επιστρέφει και ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει την παραγωγή της σειράς με τίτλο «Αυτό που έρχεται» που είναι το sequel της σειράς. Η σειρά θα διαδραματίζεται σε άλλο προάστιο της πόλης και οι ένοικοι θα είναι κυρίως καινούριοι. Ωστόσο αναμένεται να ξανδούμε κάποιους παλιούς ενοίκους. Αυτοί που φαίνεται να είναι θετικοί είναι ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά και η Βάσω Λασκαράκη μόλις αποδεσμευθεί από το Σόι σου. Όσο για τον Γιάννη Τσιμιστέλη το πιο πιθανό είναι πως δεν θα τον δούμε στη συνέχεια της σειράς.
Polykatoikia1
 


Η Βάσω Λασκαράκη είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της
«Τη χρονιά που μου πρότειναν να παίξω στην «Πολυκατοικία» είχα δεχτεί προτάσεις για άλλα δύο σίριαλ, τα οποία κόπηκαν. Το 2014, όταν δέχτηκα πρόταση για το «Σόι», πίστευα ότι μου κάνουν πλάκα, γιατί μου είχαν προτείνει ρόλους από πάρα πολλά σίριαλ που βγήκαν εκείνη τη χρονιά, καθώς και για παρουσίαση πρωινής εκπομπής. Θεωρώ ότι έκανα την πιο σοφή επιλογή όταν είπα «ναι» στο «Σόι». Ήμουν απολύτως σίγουρη ότι αυτό το σίριαλ θα πάει πολύ καλά».

Πώς είχε εξηγήσει η ίδια την επιτυχία των σειρών που πρωταγωνιστεί; Είναι τυχαίο ή μπορεί και η ίδια να επιλέγει σωστά;
 

Η αλήθεια είναι ότι η «Πολυκατοικία» και τα «Κλεμμένα όνειρα» στο Mega παίχτηκαν τρεις σεζόν και τώρα το «Σόι» στον Alpha μπαίνει στην πέμπτη του χρονιά. Μάλλον είχα την τύχη να μου προτείνουν όμορφα πράγματα αλλά και να επιλέγω σωστά κάθε φορά.

https://www.protothema.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...