Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ στο Λάδωνα!

Νέες θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ στο Λάδωνα!
Στην Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΥΗΣ Λάδωνα, προχωρά η ΔΕΗ.
Πρόκειται για 1 θέση ΠΕ Μηχανικός (Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος), 2 θέσεις ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών - Υποσταθμών και 1 θέση ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου ( Διοικητικών Γραμματέων). Οι θέσεις είναι 8μηνες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΣΟΧ για πρόσληψη σε ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εξουσιοδοτημένη υπάλληλο του ΥΗΣ Λάδωνα Βασιλική ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κατ΄ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Σελίδα 8 από 10 υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ/ΥΗΣ ΛΑΔΩΝΑ, Τ.Κ. 22008, ΤΡΟΠΑΙΑ – Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, υπόψη κυρίας ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ Βασιλικής τηλ: 27970 – 22905, 22203.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...