Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρεις νέες θέσεις εργασίας στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης - Ξεκίνησαν αιτήσεις!

Τρεις νέες θέσεις εργασίας στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης - Ξεκίνησαν αιτήσεις!

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ.

Πρόκειται για μία θέση ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (Παιδικοί Σταθμοί Δ.Τρίπολης για το παράρτημα Λεβιδίου) και δυο θέσεις ΔΕ Μαγείρων Παιδικοί Σταθμοί Δ. Τρίπολης).

Οι θέσεις είναι από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/07/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης, Εθνικής Αντίστασης & Παπαρρηγοπούλου, Τ.Κ. 22100, Τρίπολη Αρκαδίας, υπόψη κας Ε. Δρακοπούλου (τηλ. Σελίδα 6 από 8 επικοινωνίας: 2710-233351). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...