Νίκος Καραλής για Τζιούμη: "O μοναδικός Δήμαρχος στην Πελοπόννησο που έκανε Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης" (vd)

Η «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης», εγκαινιάστηκε στον Δήμο Τρίπολης το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2023, σε νεόδμητο κτίριο στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κ. Παλαιολόγου 3.
Κατά την τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, τόνισε ότι το αναπηρικό κίνημα της Αρκαδίας σήμερα είναι χαρούμενο για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.
Δεν είναι ίδρυμα, είναι σπίτι του αναπηρικού κινήματος, Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη να κάνει τη Στέγη και μάλιστα στο κέντρο της Τρίπολης.
Προς τιμήν του ο Δήμαρχος άκουσε το αναπηρικό κίνημα και έκανε τη Στέγη στο κέντρο της πόλης, σε ένα νεόδμητο κτίριο.
Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Πελοπόννησο που έκανε Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Κι άλλοι Δήμαρχοι θα μπορούσαν να το κάνουν από το ΕΣΠΑ, αλλά δεν το έκαναν.
Είναι το καλύτερο που έγινε στον Δήμο Τρίπολης.»
Tags:
Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δήμου Τρίπολης, Δήμος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, Νίκος Καραλής,Σχετικά Άρθρα
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο ευρωπαϊκό eTwinning
- Απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους στην Μεγαλόπολη (vd)
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Τα δάκρυά μου ήταν αληθινά - Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της Δικαιοσύνης - Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία ασυλία»
- Τροχαίο με τραυματία κοντά στα Τρίκορφα (εικόνες)
5 σχόλια
-
Σουζη τσούζει;;;
-
Μια ζωή ψέματα!
-
Όπως και πρόγραμμα του υπουργείου ήταν και οι τουαλέτες στα σχολεία για μαθητές ΑΜΕΑ, που ήταν υποχρεωμένοι οι Δήμοι να τις φτιάξουν
-
23.21 Το πρόγραμμα του υπουργείου υλοποίησε ο Δήμος Τρίπολης με το Τζιούμη. Που και πότε είναι τώρα ο δεύτερος χαχα
-
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ! ΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ !