Τρουπής: "Θα γίνουν τα έργα, έστω αργοπορημένα. Ποιος έχει φτιάξει κάτι από εμάς και έχει πάει όπως θέλει;" - Δεκτή η πρόταση για επιτροπή άντλησης προγραμμάτων

Στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τρουπής, σημειώνοντας ότι μιλά υπερπαραταξιακά.
«Είναι κουραστικό για εμένα να ασχολούμαστε, είτε έχουν κάποιοι δίκιο ή όχι με το τι έγινε. Θέλω να κοιτάμε αναπτυξιακά τον δήμο μας. Προφανώς, θα γίνουν λάθη, προφανώς οι εκλεγμένοι που διοικούν θέλουν το καλό του τόπου. Θα γίνουν τα έργα, έστω αργοπορημένα. Ποιος έχει φτιάξει κάτι από εμάς και έχει πάει όπως θέλει; Να εκμεταλλευτούμε το τι έγινε και όχι από ποιον έγινε. Ποιος θα κόψει την κορδέλα, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Να πρωτοτυπήσουμε και να γίνουμε εμείς σημείο αναφοράς από άλλους δήμους, όπως είπατε για την ΔΕΥΑΤ. Κι επειδή έρχονται επενδύσεις, να συστήσουμε μια επιτροπή που ασχολείται με θέματα καινοτομίας, άντλησης προγραμμάτων, να συνεργαστούμε με ιδιώτες και με άλλους φορείς της πόλης. Είχα τις προάλλες δεχθεί παιδιά από την πόλη που έφεραν αναπτυξιακέςπροτάσεις.»
Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης είπε ότι προβλέπεται από το νόμο η δημιουργία επιτροπής και δεν υπάρχει αντίρρηση στην πρόταση του κ. Τρουπή.
Σχετικά Άρθρα
- Το θαύμα της Παναγίας της Μαλεβής σε 15χρονο παιδί με καρκίνο: «Ένιωσα κάτι περίεργο να διαπερνά το σώμα μου. "Ανδρέα σήκω και περπάτησε"...» (vd)
- Γορτυνία | Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για το Σάββατο (16-08-2025)
- Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Μυγδαλιά Γορτυνίας για την Παναγία (εικόνες)
- Άρης Μουγκοπέτρος | Τέσσερις μήνες μετά, επέστρεψε στη μουσική για την Παναγιά (vd)
- Δάρα - Ανώνυμη καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας στο πανηγύρι | "Περιστατικό που ντροπιάζει το χωριό" (vd)
1 σχόλιο
-
Ο ΤΡΟΥΠΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ