Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΕΒΙΠΕΤ Ι Στόχος να υπάρχει μόνιμο ασθενοφόρο με διασώστες στη ΒΙΠΕ και χώρος για "Κέντρο Υγείας"

ΣΕΒΙΠΕΤ Ι Στόχος να υπάρχει μόνιμο ασθενοφόρο με διασώστες στη ΒΙΠΕ και χώρος για "Κέντρο Υγείας"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Δ.Σ. ΣΕΒΙΠΕΤ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
 
Τρίπολη 15/5/24
 
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση του Συνδέσμου μας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών ασφάλειας, υγιεινής και ενίσχυσης των υποδομών της ΒΙΠΕ Τρίπολης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τα αρμόδια στελέχη της  διαχειρίστριας εταιρείας ΕΤΒΑ - ΒΙΠΕ προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τελική μας πρόταση - συμφωνία. 
Στον άμεσο προγραμματισμό μας βρίσκεται η κατασκευή νέων έργων υποδομής που θα διευκολύνουν τόσο τη λειτουργία όσο και την καλύτερη πρόσβαση των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.
Βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών ασφάλειας με νέα ενισχυμένα μέτρα φύλαξης των εγκαταστάσεων και νέες προστατευτικές κατασκευές περιμετρικά της Βιομηχανικής μας Περιοχής.
Τέλος στα άμεσα σχέδιά μας είναι η κάλυψη της ΒΙΠΕ Τρίπολης με μόνιμο ασθενοφόρο και ειδικό πλήρωμα πιστοποιημένων  διασωστών για την παροχή πρώτων βοηθειών σε ενδεχόμενο εργατικό ατύχημα εντός της Βιομηχανικής Περιοχής.
 Παράλληλα προτεραιότητα της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ παραμένει η ενίσχυση του κλίματος ασφάλειας στη ΒΙΠΕ και η άμεση αντιμετώπιση όλων των εκτάκτων περιστατικών. Στο πλαίσιο αυτών των προτεραιοτήτων συζητείται η πρόταση να εξοπλιστεί με ιατρικό υλικό συγκεκριμένος χώρος στο Διοικητήριο που θα λειτουργεί ως Κέντρο Υγείας.
Όλα τα παραπάνω τα συζητάμε με τη Διοίκηση και τους αρμόδιους εκπροσώπους της ΕΤΒΑ - ΒΙΠΕ σε διαδοχικές συναντήσεις που γίνονται σε Τρίπολη και Αθήνα και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις τελικές μας προτάσεις και αφού πρώτα εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη της διαχειρίστριας εταιρείας.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ
Νικόλαος Τότσης

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...