"Δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες" για το εργατικό ατύχημα στην πλατεία Κολοκοτρώνη - Πήρε εξιτήριο ο εργαζόμενος από το Νοσοκομείο
Σε ότι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το εργατικό ατύχημα που συνέβη στην πλατεία Κολοκοτρώνη το πρωί της Κυριακής (16/11) στην Τρίπολη, μετά από επικοινωνία του drt915.gr με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, γνωστοποιήθηκε ότι μετά από προανάκριση που πραγματοποιήθηκε, δεν προέκυψε ποινική ευθύνη για το ατύχημα και κατά συνέπεια δεν υπήρξε κάποια σύλληψη.
Ο εργαζόμενος σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Μετά από τις προβλεπόμενες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει για νοσηλεία και επέστρεψε στο σπίτι του.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Προβολή ταινίας στο Ζυγοβίστι
- Live η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας (31/7/2026)
- Η πρώτη επίσημη συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας για τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
- Βίντεο - παρέμβαση Γιώργου Καπλάνη: "Όταν η Γορτυνία ζητά δρόμους οι προτεραιότητες βρίσκονται αλλού"
- Γιορτάζει ο Ναός Παναγίας Γιάτρισσας Τρίπολης (vd)
1 σχόλιο
-
Γιατί να προκύψουν ποινικές ευθύνες για το εργατικό ατύχημα; Μήπως προέκυψαν ποτέ για ανάλογες περιπτώσεις; Μια παροιμία λέει : "Αλίμονο στους άτυχους που πέφτουν με τη ράχη και σπάζουν τη μύτη τους"!






