Menu
RSS
Τρίτη, 18/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία - Ζώα εγκαταλελειμμένα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Τρίπολη

Καταγγελία - Ζώα εγκαταλελειμμένα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Τρίπολη
Σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης, διαδραματίζεται μια δυσάρεστη κατάσταση για δύο ζώα, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο Καλημέρα Αρκαδία.
 
Καταγγελία γειτόνισσας του συγκεκριμένου διαμερίσματος αναφέρει χαρακτηριστικά "στο μπαλκόνι διαμερίσματος διπλανής πολυκατοικίας, υποσιτίζονται ,ζουν μέσα στα περιττώματα τους δυο ζωάκια, ένας σκύλος και μια γάτα τα όποια φωνάζουν για βοήθεια. Το σπίτι δεν πρέπει να κατοικείται. Έχω ήδη καλέσει την αστυνομία, αλλά για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι".
 
Το μπαλκόνι βρίσκεται στο πίσω μέρος, αλλά τα ζωάκια πηγαίνουν συνεχώς μπροστά, προφανώς γιατί βλέπουν κόσμο και ζητούν βοήθεια. Τα ζώα φωνάζουν εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά τις τελευταίες δύο βδομάδες δεν έχει δει κανέναν να έχει πάει για να τα ταΐσει, εξηγεί.
 
Γνωρίζετε κάποιον τρόπο να βοηθήσουμε τα ζώα; Αν ναι επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Β.Π.
(φωτογραφία αρχείου)

9 σχόλια

  • β...
    β... Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    σε ποια οδο ειναι τα ζώα? το σημαντικοτερο δεν λέτεεεεεεεεεεεε!

  • P.S.
    P.S. Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Αρκά, οι αστυνομικοί του τμήματος Τρίπολης ανταποκρίνονται άμεσα σε περιστατικά κακοποίησης ζώων και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Η καταγγελία όμως πρεέπει να γίνει στον εισαγγελέα, να ζητηθεί η αφαίρεση των ζώων κι αυτή γίνεται μόνο όταν δηλωθεί πού θα πάνε τα ζώα.

  • Αρκάς
    Αρκάς Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ατυνομία έχει υποχρέωση να πάει, οπότε επιμείνετε. Κάποιοι στην Αστυνομία δεν το γνωρίζουν ακόμη δυστυχώς (κακώς) και γι' αυτό δημιουργούνται προβλήματα.

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες οδό Να πάμε να τα πάρουμε δηλαδή έλεος

  • P.S.
    P.S. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αίτηση στον εισαγγελέα (αρ. 19 παρ. 1 ν. 4039/12), εξασφαλίστε που θα πάει το ζωάκι μετά.

  • P.S.
    P.S. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να γίνει καταγγελία στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα. Για να αφαιρεθούν όμως τα ζώα από τον τόπο του μαρτυρίου, πρέπει αν βρεθεί χώρος φιλοξενίας, ή υιοθεσία. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα βρεθεί άνθρωπος που θα αναλάβει τα ζώα και θα δηλωθείσ στον εισαγγελέα ο χώρος όπου θα πάνε τα ζώα.

  • john
    john Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρίν λίγο καιρό είχα κάνει ονομαστική καταγγελία στην αστυνομία για ένα σκύλο όπου ζούσε σε απάνθρωπες συνθήκες και η αστυνομία ήρθε αμέσως για αυτοψία (παρεβρισκόμουν και εγώ στο σημείο όταν ήρθε η αστυνομία), έστειλε τα ανάλογα χαρτιά υπηρεσιακώς στην Γενική Διευθυνση Δημόσιας Υγειας & Κοινωνικής Μέριμνας (έτσι ονομάζεται ο αρμόδιος Φορέας) και ο σκύλος απομακρύνθηκε απο το μέρος που ζούσε (ελπίζω να ζει σε καλύτερες σηνθηκες τώρα). Η όλη διαδικασια διηρκησε περίπου 20 μέρες διότι το σπίτι οπου ζούσε ο σκύλος ήταν έρημο απο ιδιοκτήτες, μόνο φαγητο και νερό του παρείχαν. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να γινει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ καταγγελία στην αστυνομία για να παρει η υπόθεση το δρόμο της.

  • Μαρινα
    Μαρινα Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τοσο δυσκολο ειναι να βρεθει ο ιδιοκτητης του διαμερισματος να ανοιξει το διαμερισμα και να μεταφερθουν τα ζωα σε κτηνιατρικο ιατρειο? Γιατι τα απλα πραγματα τα κανουμε δυσκολα? Επίσης ο ιδιοκτητης του διαμερισματος να υποδειξει στις αρχες τους ενοικιαστες που εγκατελειψαν τα ζωα και να εφαρμοστει ο νομος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...