Menu
RSS
Τετάρτη, 09/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πτηνό προκάλεσε βραχυκύκλωμα και άφησε χωρίς ρεύμα την Τρίπολη και πολλά χωριά! (vd)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πτηνό προκάλεσε βραχυκύκλωμα και άφησε χωρίς ρεύμα την Τρίπολη και πολλά χωριά! (vd)
Είναι απίστευτο αλλά ένα πτηνό είναι η αιτία που προκλήθηκε αυτό το γενικευμένο μπλακ άουτ στην πόλη της Τρίπολης και στα γύρω χωριά.
Ο Διευθυντής της ΔΕΗ Γιάννης Σάσσαλος εξήγησε ότι ένα πτηνό πέρασε και ακούμπησε μεταξύ δύο αγωγών ηλεκτροδότησης του υποσταθμού της περιοχής, προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και τα συνεργεία επενέβησαν και αποκατέστησαν άμεσα τη βλάβη.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εκτός από την Τρίπολη, επηρέασε ακόμα τη Βυτίνα, την Τεγέα, τα Δολιανά και μέχρι τα σύνορα της Μεγαλόπολης και αλλά μέχρι τα σύνορα με τη Σπάρτη!
Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, για το οποίο δεν ευθύνεται η ΔΕΗ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...