Τι συζήτησαν Παπαδημητρίου και εργαζόμενοι ΜΜΕ στην Τρίπολη

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους και με τεχνικούς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Αρκαδία είχε ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών.
Εκεί οι δημοσιογράφοι έθεσαν συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία μέχρι σήμερα δυσκόλευαν το έργο τους και πρότειναν λύσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με το Δήμο.
Ο Σ. Παπαδημητρίου τόνισε με τη σειρά του ότι βλέπει τους εργαζομένους των ΜΜΕ ως άμεσους συνεργάτες του και ότι πρόκειται για μια κομβικής σημασίας εργασία. Επιπλέον δήλωσε πως δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική, τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που θα προκύπτουν, ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη πρόταση για να αλλάξει η αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεννόηση βέβαια με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ., προκειμένου και τα ΜΜΕ να μπορούν να κάνουν πιο άνετα τη δουλειά τους και ο κόσμος να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις, χωρίς προβλήματα.
Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Δήμος επιλέγει αιρετό γι' αυτή τη θέση και όχι κάποιον σύμβουλο επικοινωνίας και μάλιστα από την πρώτη στιγμή ο Σωτήρης Παπαδημητρίου αποδεικνύει ότι έχει όλη την καλή διάθεση να εργαστεί ουσιαστικά και να συνεργαστεί, με τα ΜΜΕ, για να διευκολυνθεί η μετάδοση της είδησης στους δημότες.
Β.Π.