Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι χρωστούν στο Δήμο Τρίπολης; Ζητά στοιχεία ο Τσιαμούλος!

Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι χρωστούν στο Δήμο Τρίπολης; Ζητά στοιχεία ο Τσιαμούλος!
Τις καταστάσεις οφειλετών δημοτικών συμβούλων Τρίπολης για οφειλές την 1η Σεπτεμβρίου 2014 με το ακριβές ποσό οφειλής και τις οφειλές την 4η Ιουνίου 2015, επίσης με το ακριβές ποσό οφειλής ζητά ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, με επιστολή του προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Χαράλαμπο Σταμάτη.
Αντίστοιχα ζήτησε στοιχεία για οφειλές και προς τη ΔΕΥΑΤ.
Με άλλη επιτολή ζητά να συζητηθεί ως τακτικό θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το θέμα των οφειλών δημοτικών συμβούλων προς το Δήμο Τρίπολης. Το αίτημα του είναι προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιο Κακλαμάνο.
 

- www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • ΝΝΝΝΝ
    ΝΝΝΝΝ Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Που να δείς Νικολάκο τι θα δεις???????????

  • ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!

  • Η ώρα της ευθύνης!
    Η ώρα της ευθύνης! Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το ωραίο είναι ότι έχει παρέλθει (προ πολλού) το δίμηνο μέσα στο οποίο αν εξοφλούσαν τις οφειλές τους θα μπορούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους. Κάποιοι μάλιστα ίσως χρωστούσαν και πριν αναλάβουν το αξίωμά τους, οπότε μιλάμε για ΜΕΓΑ σκάνδαλο!! Αφού δεν έχουν λοιπόν (προφανώς) τη σοβαρότητα και την ευθιξία να κάνουν αυτό που πρέπει έστω και την ύστατη ώρα, ας τους παραιτήσει η αντιπολίτευση να ηρεμήσουμε επιτέλους!!!! Ευχόμαστε τουλάχιστον αυτοί που θα επιλεγούν από την παράταξή τους να τους αντικαταστήσουν να επιδείξουν έστω τη στοιχειώδη υπευθυνότητα και τον δέοντα σεβασμό στους θεσμούς και στο αξίωμα που θα αναλάβουν. Αυτό και μόνο θα είναι αρκετό......για αρχή έστω!

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...