Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς της Τρίπολης (video)

Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς της Τρίπολης (video)

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς στην Τρίπολη που ανήκουν στην αρμοδιότητα της ΚΕΔΗΤ (το ‘Καραμελόσπιτο’, ο παιδικός σταθμός του Σχίζα και ο παιδικός σταθμός του Θάνα). Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει ήδη από τις 13 Ιουλίου και λήγει στις 23 του μηνός. Μπορεί όποιος επιθυμεί να στείλει το παιδί του στους συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς να παραλάβει από την ΚΕΔΗΤ έντυπο υλικό με τις προϋποθέσεις, την αίτηση και τη διεύθυνση που θα αποστείλει την αίτηση ή να ενημερωθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση της ΕΕΤΑ.

>Όσο αφορά τις δαπάνες έχουν μειωθεί κατά 25% φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές και στις δαπάνες δεν περιλαμβάνεται πλέον η μεταφορά των παιδιών από και προς τους παιδικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με τον κύριο Κοκκινάκο θα υπάρξουν περικοπές για να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα των σταθμών όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των μοκετών θα γίνει πλέον από το προσωπικό και δεν θα σταλούν σε ταπητοκαθαριστήριο.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι εγκαταστάσεις των παιδικών σταθμών είναι παλιές και κατά καιρούς δημιουργούνται προβλήματα αλλά όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ θα έχουν αποκατασταθεί όλα μέχρι να αρχίσει η νέα σχολική χρονιά.

Βασιλική Παπαδοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...