Menu
RSS
Σάββατο, 21/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκάς ο νέος Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)!

Αρκάς ο νέος Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)!

Με σημερινή απόφασή του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κος Νίκος Δένδιας τοποθέτησε τον κο Θεόδωρο Δραβίλλα ως Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και τους κ.κ. Παναγιώτη Κοντούλη και Γεώργιο Καμαρινόπουλο ως Α΄ και Β΄ Υποδιοικητές της Ε.Υ.Π., αντίστοιχα.

Ο Θοδωρής Δραβίλλας έχει γεννηθεί στην Αθήνα, όμως κατάγεται από τον 

p>Παλαιόπυργο Αρκαδίας. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΤΕΕ) από το 1991. Επίσης, είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων καθώς και Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες (MSc) από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Ομιλεί απταίστως την Αγγλική γλώσσα.
Έχει εργαστεί επί μία δεκαετία στην Ελληνική αγορά πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών, ως υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων. 
Από τον Αύγουστο του 2005 ορίστηκε Αντιπρόεδρος στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, που αποτελεί Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή.
Έχει διατελέσει αιρετό μέλος του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων, της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών καθώς και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Έχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΝΔ και γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Για την ΕΥΠ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ http://www.nis.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...