Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αιχμές Τσιαμούλου που προκάλεσαν την .. οργή του Παυλή! (vd)

Οι αιχμές Τσιαμούλου που προκάλεσαν την .. οργή του Παυλή! (vd)
Η συζήτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα κυλούσε ήρεμα στο δημοτικό συμβούλιο. Όμως, κάποια ερωτηματικά του Νίκου Τσιαμούλου, με αιχμές για το αν η δημοτική αρχή κινήθηκε σωστά για να διεκδικήσει τα αναγκαία χρήματα για έργα, προκάλεσε την οργή του Δημάρχου.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε πως «είναι άξιο απορίας πως δεν έχει βγει ΚΥΑ για την Τρίπολη και έχει βγει για την Μεσσηνία. Μήπως δεν κάναμε κι εμείς κάτι σωστά και μας κοροϊδεύουν; Ούτε στον ύπνο σας δεν θα δείτε 8.000.000 ευρώ, έτσι όπως τα χειρίζεστε αυτά τα σοβαρά θέματα. Είναι και θέμα ανεπάρκειας. Προσπαθείτε αλλά δεν το κάνετε σωστά. Κοιτάξτε το θέμα με τα χρήματα από τις ανανεώσιμες πηγές να τα χρησιμοποιήσουμε για αντιπλημμυρικά και να προλάβουμε το χειμώνα».
Για να απαντήσει ο Δ. Παυλής ... «Μου δίνετε την εντύπωση ότι μπήκατε τώρα στο συμβούλιο κ. Τσιαμούλο και δεν έχετε εμπειρία πέντε ετών. Πουθενά δεν βγήκε ΚΥΑ. Έχει νόημα να ρίξουμε λεφτά για χαλίκια στους δρόμους και άσφαλτο; Δεν πρέπει να δούμε τις προτεραιότητες; Αυτήν την ευθύνη την έχω εγώ. Έχει δίκιο ο κόσμος που φωνάζει, αλλά ζούμε σε μία εποχή που δεν είναι εύκολα τα πράγματα ώστε να μπορούμε να μεταφέρονται χρήματα δεξιά και αριστερά. Ποιος σας είπε ότι μπορούν να μεταφερθούν χρήματα από τις ανανεώσιμες; Το παραμύθι φτάνει. Καλή η αντιπολίτευση, αλλά να την κάνετε με τρόπο αξιόπιστο και όχι αερολογίες».

1 σχόλιο

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Eχει σχεση αυτο που λες με τη μεταφορα χρηματων σε αλλο κωδικο Δημαρχε με αυτο που κανετε οταν ειναι να πληρωθουν καποιοι και περνετε χρηματα απο αλλους κωδικους ή συμπτωση απλη ειναι;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...