Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: Πανάκριβη η ελεγχόμενη στάθμευση στην Τρίπολη-Ούτε στο Κολωνάκι (vd)

Τζιούμης: Πανάκριβη η ελεγχόμενη στάθμευση στην Τρίπολη-Ούτε στο Κολωνάκι (vd)
Σε θέματα που έθιξε η παράταξη “Τρίπολη-Αύριο” στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τζιούμης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου. Ο κ.Τζιούμης ενημέρωσε για τις δύο ερωτήσεις που έθεσαν και αφορούσαν η μία την ΚΕΔΗΤ και το πόρισμα του ελέγχου το οποίο “αγνοείται” και η άλλη τον Συμπαραστάτη του Δημότη, που αν και έχει εκλεγεί δεν έχει εμφανιστεί στην πόλη και δημότες τον αναζητούν για υποθέσεις που τους αφορούν.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης και αφού αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, είπε πως δεν εξυπηρετεί τους πολίτες αλλά ούτε και το Δήμο, γιατί το σύστημα με τα μηνύματα μέσω κινητού, δεν αποδίδει έσοδα στο Δήμο. Επίσης την χαρακτήρισε “πανάκριβη” αφού το κόστος φθάνει στα 3 και στα 3,60 ευρώ την ώρα και αυτά τα ποσά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν ισχύουν ούτε στο Κολωνάκι, αλλά ούτε και πουθενά στη χώρα, ούτε και στην Ευρώπη.
Κάλεσε λοιπόν τη δημοτική αρχή να επανεξετάσει το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης και ως προς την εφαρμογή του και ως προς το κόστος της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έχουν μισθωθεί οικόπεδα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται αν και πληρώνονται και αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα. Τέλος ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε και στην συνάντηση που έγινε στην Αθήνα για τα αστυνομικά τμήματα σε Λεβίδι και Στάδιο Τεγέας, τα οποία κλείνουν, και όπως είπε, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ρώτησε το Δήμαρχο κ. Παυλή “πού ήταν τόσο καιρό”.
 Ο κ.Τζιούμης τόνισε πως υπήρξε ολιγωρία από πλευράς δημοτικής αρχής και ευχήθηκε τουλάχιστον να ισχύσουν όσα τους είπε ο Γενικός Γραμματέας, ότι μπορεί να γίνουν για την κάλυψη του κενού που θα δημιουργηθεί από το κλείσιμο των τμημάτων. 

1 σχόλιο

  • ζαρος
    ζαρος Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ελα ρε κουτο ειναι ακριβο ξερεις απο τετοια.αλλου τα δινεις για την πολη σου τιποτα κωστακη.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...