Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της πόλης - Απαγορεύεται κυκλοφορία και στάθμευση!

Τρίπολη | Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της πόλης - Απαγορεύεται κυκλοφορία και στάθμευση!

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης των πάσης φύσεως οχημάτων, για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας, κατά την διεξαγωγή του Αναπτυξιακού Συνέδριου Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως κατωτέρω:
o Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Καλαβρύτων από το ύψος της οδού Οπλαρχηγού Σεχιώτη και εκτροπή αυτής προς την Οπλαρχηγού Σεχιώτη.
o Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Παπαρηγοπούλου από το ύψος της οδού Αγίου Κωνσταντίνου (όπου θα γίνεται και εκτροπή).
o Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Παπαναστασίου από το ύψος με την οδό Δημητρακοπούλου (όπου θα γίνεται και εκτροπή).
o Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων της οδού Ακαδημίας από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
o Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων της οδού Παπαρηγοπούλου από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
o Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων της οδού Οικονομίδου από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
2. Επιπλέον απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από Πνευματικό Κέντρο έως οδό Δημητρακοπούλου.
3. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν διακοπή κυκλοφορίας ισχύουν από ώρα 06:00-22:00 της 26 και 27/02/2018, ενώ η απαγόρευση στάθμευσης ισχύει από ώρα 06:00 της 26/02/2018 έως 22:00 της 27/02/2018.-
4. Η απόφαση υλοποιείται με την τοποθέτηση κινητών πινακίδων (P–7) (P-27) (P-28) (P-59) και των λοιπών ρυθμιστικών πινακίδων.
5. Η τοποθέτηση και αφαίρεση των ως άνω κινητών πινακίδων, θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη του Τ. Τ. Τρίπολης.
6. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
7. Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/99 ΦΕΚ 57-Α), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 3452/2007.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...