Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος | Τριάντα σκάφη με ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες στο λιμάνι! (εικόνες)

Παράλιο Άστρος | Τριάντα σκάφη με ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες στο λιμάνι! (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 10η διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση CATAMARANS CUP. Ένας μοναδικός αγώνας ιστιοφόρων καταμαράν σε όλη τη Μεσόγειο, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 30 σκάφη με περισσότερους από 260 ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες.

Η μεγάλη συμμετοχή των ιστιοπλόων από όλο τον κόσμο για άλλη μία χρονιά, έχει καθιερώσει το CATAMARANS CUP, ως θεσμό με διεθνή προβολή για 10η συνεχή χρονιά.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή πληρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο, καθώς ο αγώνας προσελκύει όχι μόνο ιστιοπλόους που θέλουν να συμμετέχουν σ’ έναν αγώνα με διεθνείς προδιαγραφές και μοναδικό χαρακτήρα, αλλά και παρέες και οικογένειες που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να συμμετέχουν σε έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα με έμφασή στην ιστιοπλοΐα, σε συνδυασμό με διασκέδαση και εξερεύνηση νέων προορισμών και απολαυστικό χαρακτήρα.

Το 10ο CATAMARANS CUP που ξεκίνησε από τον Άλιμο, περιλάμβανε 4 αγωνιστικά σκέλη και κατέληξε στο Ναύπλιο.

Συμμετέχοντες και κοινό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 4 ημέρες αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, θεματικούς διαγωνισμούς πληρωμάτων, αλλά και πολλά παράλληλα δρώμενα.

Το τρίτο σκέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε με μέτριας έντασης ανέμους έως τον τερματισμό στο Παράλιο Άστρος.

Το ίδιο βράδυ τα πληρώματα απόλαυσαν ένα πάρτι καλωσορίσματος που στήθηκε από τις τοπικές αρχές προς τιμήν τους στο Λιμάνι, ενώ ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης βράβευσε τους νικητές της ημέρας.

Ακολούθησαν δύο ημέρες ελεύθερης πλεύσης με προορισμό την Αθήνα, όπου οι διαγωνιζόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 11ο Catamarans Cup που θα πραγματοποιηθεί 17-24 Οκτωβρίου 2020.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Δ. Καμπύλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...