Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: "Δεν ρίχνουμε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά σε κοινόχρηστους χώρους και δίπλα από κάδους απορριμμάτων"
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο Πέμπτη 14 Αυγούστου έως και την Κυριακή 17 Αυγούστου, δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και κλαδευτικών προϊόντων.
Η απόφαση αυτή λαμβάνεται λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, περιορισμένου προσωπικού κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, καθώς και για την αποφυγή πρόκλησης προβλημάτων στην καθαριότητα και την πυρασφάλεια.
Παρακαλούνται, οι πολίτες, να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα (όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ.) και κλαδιά στους κοινόχρηστους χώρους και δίπλα από κάδους απορριμμάτων.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα επανέλθει στη συνήθη λειτουργία της από τη Δευτέρα 18 Αυγούστου.
Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση όλων, για τη διατήρηση της καθαριότητας και της ασφάλειας στον Δήμο μας.
Τηλέφωνο υπηρεσίας: 2755023377
Tags:
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,Σχετικά Άρθρα
- Θερινός κινηματογράφος σήμερα στο Άστρος
- Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής η Αφροδίτη Μαλλούχου από τη Γορτυνία
- Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χτίζει την επόμενη μέρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο!
- Το ΚΚΕ τίμησε την 83η επέτειο από τη μάχη ενάντια στους ιταλούς φασίστες στον Κοσμά Αρκαδίας (εικόνες)
- Για κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται οι συνταξιούχοι της Αρκαδίας






