Μάγεψε με τη φωνή του και αποθεώθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στο Παράλιο (εικόνες – βίντεο)!

Στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι του παραλίου Άστρους, έγινε η συναυλία του μοναδικού Γιώργου Νταλάρα, κάτω από τις αχτίδες του Αυγουστιάτικου φεγγαριού.
Ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου έδωσαν συναυλία στο ανοιχτό θέατρο του Παραλίου Άστρους, και μαζί τους ήταν η νέα ενδιαφέρουσα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα.
Τη σκηνή μοιράστηκαν με τους σολίστες Γιώργο Παπαχριστούδη πιάνο, Γιώργο Μάτσικα μπουζούκι και Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν.
Ο Γιώργος Νταλάρας και οι μουσικοί, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.
Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης ήταν αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στην «Μικρή Πατρίδα».
Λίγο πριν την συναυλία ο διάσημος ερμηνευτής μίλησε στο Kalimera-Arkadia.gr και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης για τη νέα του δουλειά, την εξέλιξη του ποιοτικού τραγουδιού, για την περιοχή της Κυνουρίας και της υπόλοιπης Αρκαδίας στις διάφορες επισκέψεις του κατά καιρούς.