Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρίσιμες ώρες για Έλληνα τραγουδιστή - Παραμένει σε κώμα ...

Κρίσιμες ώρες για Έλληνα τραγουδιστή - Παραμένει σε κώμα ...

Ώρες αγωνίας για τον Έλληνα τραγουδιστή Βασίλη Μοσχονά. Το πρώην μέλος της Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ύστερα από ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα που υπέστη, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Espresso τον περασμένο Αύγουστο. Η οικογένειά του, η σύζυγος και τα τρία παιδιά του βρίσκονται κάθε μέρα στο πλευρό του, ευελπιστώντας ότι ο Θεός θα κάνει το θαύμα του.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, γιατροί, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν καθημερινά ό,τι καλύτερο μπορούν για τον «Τσιγγάνο της αγάπης», όπως τον αποκαλούν στον χώρο, περιμένοντας και εκείνοι την ημέρα που θα ανοίξει τα μάτια του και θα χαμογελάσει ξανά στη ζωή. «Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά μου είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέρφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημα μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω», ανάφερε στην Espresso, η κόρη του Βασίλη, Άλκηστις-Χριστίνα Μοσχονά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατέρρευσε στη μέση του καλοκαιριού στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν με δυσκολία στη ζωή. Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μετά την ανακοπή καρδιάς , υπέστη τρία ισχαιμικά επεισόδια και γλύτωσε από θαύμα. Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να αντέξει τα έξοδο μετά την περιπέτεια υγείας του και οι φίλοι τους έσπευσαν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...