Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ψεύτικη η είδηση ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Πρετεντέρης - "Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη"!

Ψεύτικη η είδηση ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Πρετεντέρης - "Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη"!
Στη διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού, προχώρησε μέσω του Twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Μάλιστα, κάποιοι έγραψαν ότι διασωληνώθηκε, κάτι που δεν ισχύει, αφού ούτε καν νοσηλεύεται.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Πρετεντέρης διaγνώσθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με κορονοϊό. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Όπως ο ίδιος είχε γράψει στις 23 Μαρτίου: «Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχως εχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινεζος αλλα εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!».

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    υπόψιν, για τον κύριο που μπορεί να πάρει και" αναποδες" όπως λέει, το εξής: Ως επώνυμος έκανε το τεστ κατά παρέκκλιση στερώντας από νοσηλευόμενους νοσούντες το τεστ και πολλοί από αυτούς πέθαναν και το τεστ τους έγινε μετά θάνατον (σε μερικούς) Και τώρα βγάζει και γλώσσα ο τύπος που πέταγε μπουκάλια στο γήπεδο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    9.26 Μάλλον εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι. Σου θίξαμε τον αρραβωνιστικό σου και τσιτώθηκες; Άλλος ένας κι αυτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα...καλόπαιδα του Mega (Πρετεντέρης, Καμπουράκης, Χασαπόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσίμας, Τρέμη κ.α. νυφίτσες). Όλα τα μπουμπούκια, που τους έφτυνε ο κόσμος κι αυτοί νόμιζαν ότι ψιλοβρέχει. Θα μιλήσεις κιόλας γελοίε

  • Αντε μπράβο ,
    Αντε μπράβο , Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ τι ζόρι τραβάς με τον Πρετεντέρη ρε μάστορα ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε μην πάρουμε ΕΜΕΙΣ καμια ανάποδη και φάτε όλοι τέτοιο κυνήγημα που δεν θα έχει προηγούμενο! Σιγά μη σου φύγει κανας πόντος από το καλσονάκι σου από τον πολύ εκνευρισμό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...