Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Πάνω από 30 οι ασθενείς που νοσηλεύονται με covid

Με βάση τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον covid, μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 152 άτομα (τα 10 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 17, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 24, Παναρκαδικό Τρίπολης 31, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 47 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 24 (4 σε ΜΕΘ).
Σχετικά Άρθρα
- Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών «Οι Νοσηλευτές δίνουν το Όραμα της Ελπίδας»
- Με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου συναντήθηκε η νέα διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Κώστας Τζιούμης: “Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"
- Συνάντηση Πτωχού με τη νέα Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Εύη Παπαγεωργίου - Κεντρικό θέμα η ενεργειακή αναβάθμιση!
- Ερωτήματα για τον Μαγνητικό Τομογράφο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο