Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Covid και η Παθολογική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μειώνονται τα κρεβάτια για άλλες ασθενείς - Στα όριά τους οι εργαζόμενοι - Ζητούν προσλήψεις (vd)

Covid και η Παθολογική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μειώνονται τα κρεβάτια για άλλες ασθενείς - Στα όριά τους οι εργαζόμενοι - Ζητούν προσλήψεις (vd)

Μία συμβολική συγκέντρωση εργαζομένων έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/4/2021) στην είσοδο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. 

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε παράσταση στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τάσο Τζανή και του μετέφεραν την ανάγκη για προστατευτικά μέτρα πρόληψης και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

«Το επικουρικό προσωπικό είναι μια λύση ανάγκης, αλλά χρειαζόμαστε μόνιμο προσωπικό. Ανοίγουν συνέχεια νέα τμήματα covid. Ετοιμάζεται η Μονάδα Εμφραγμάτων που θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό» τόνισε η Πρόεδρος των εργαζομένων Διαμάντω Σαραντοπούλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το τελευταίο δεκαήμερο αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των νοσηλευομένων. Ήδη είχαμε δύο τμήματα νοσηλείας covid κι αυτές τις ημέρες το plan c που προβλέπει ότι η Παθολογική θα μετατραπεί σε covid εχει ήδη ενεργοποιηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες. Οι καθαρές κλίνες no covid μειώνονται. Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει όλο αυτό, οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όρια μας.

Τα προβλήματα τα έχουμε μεταφέρει στη διοίκηση, το θέμα είναι να παίρνονται μέτρα εγκαίρως και όχι εκ των υστέρων. Είχαμε εφιστήσει την προσοχή στους συνοδούς που έμπαιναν στο Νοσοκομείο χωρίς rapid test. Μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί αυτό. Είναι ένας λόγος που έχει επιβαρυνθεί η κατάσταση.»

Β.Γ.

2 σχόλια

  • DIMI.
    DIMI. Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!

  • sisk
    sisk Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως θα μπορούσε να μας πληροφορήσει η Πρόεδρος των εργαζομένων Διαμάντω Σαραντοπούλου πόσες αποσπάσεις,μετακινήσεις, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε υπηρεσίες και μονάδες που δεν τις χρειάζονται?? Γιατί δεν απαιτεί η πρόεδρος να επανέλθουν στις θέσεις τους όλες οι αποσπασμένες,μετακινημένες κ.τ.λ. κ.τ.λ. ώστε να υπάρχει προσωπικό εκεί που χρειάζεται?? Υπάρχουν γειτονικά Κέντρα Υγείας που το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχει καρέκλα να κάτσει(τρείς-τέσσερις σε μία βάρδια). Εκτός κι αν φωνάζει για τα μάτια του κόσμου μιας και μπορεί να συναίνεσε και η ίδια στο φευγειν δια του πολιτικού μέσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...