Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: "Άλλο η λιανική τιμή του PCR και άλλο η χονδρική"

Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: "Άλλο η λιανική τιμή του PCR και άλλο η χονδρική"
Για το θέμα που έχει προκύψει με την τιμή των μοριακών τεστ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, έχει γίνει μεγάλη σπέκουλα με βάση τις επιτυχίες των δημάρχων Νεάπολης-συκεών και Χαλανδρίου. 

Διευκρίνισε, δε, πως είναι άλλο πράγμα το πλαφόν στη λιανική πώληση και άλλο η τιμή που πετυχαίνει έκαστος, όταν αγοράζει περισσότερα του ενός PCR.

Οι δήμαρχοι μέσα από δημοπρασίες προκειμένου να πετύχουν τις χαμηλότερες τιμές. Υπάρχει διαφορά μεταξύ λιανικής και χονδρικής τιμής, επεσήμανε. 

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι το πλαφόν είναι η ανωτάτη τιμή στη λιανική πώληση. «Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει χαμηλότερο πλαφόν από εμάς.»


Ανέφερε, μάλιστα, ότι το εργαστήριο που διενεργεί PCR στο Χαλάνδρι έκανε συμφωνία να πουλάει στον δήμο 25 ευρώ το κάθε τεστ, ενώ στον πολίτη το πουλάει 40 ευρώ.

«Υπάρχουν πολλά εργαστήρια που πουλάνε τα τεστ κάτω από 47 ευρώ.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα εχει κανει μανταρα ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!! Ολοι προσπαθουν να τον μαζεψουν στην κυβερνηση, τον εξαφανιζουν για δυο τρεεις μερες απο τα καναλια και μετα αυτος επανερχεται χειροτερος! Νομιζει κανεις οτι καθε βραδυ το φορτιζει, το χτυπαει, το κουναει και πρωι πρωι το ριχνει! ΕΙΡΩΝΑΣ ΘΡΑΣΗΣ ΓΕΛΟΙΟΣ και αυτος και οσοι τον συντηρουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμπέρασμα: ο ΣΚΑΪ είναι ένα τεράστιο στασίδι για τα πάσης φύσεως φασισταριά και φασιστοειδή. Αυτός ο συγκεκριμένος φαιδρός τύπος μάλιστα λίγο έλειψε να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο με την Κύπρο στην οποία τα PCR tests στα διαγνωστικά εργαστήρια στοιχίζουν από 25 ευρώ, λέγοντας ότι τα μοριακά τεστ που γίνονται εκεί για τον κορωνοϊό, είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας. Επίσης στην Κυπροοι πολίτες μπορούν να το κάνουν και δωρεάν το PCR εφόσον υπάρχει παραπομπή μέσω των ιατρείων δημόσιας υγείας. Το ακούς ρε φαιδρό καραγκιοζάκι;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...