Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντηση Τζανή στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου: "Οι θεσμικοί που μας κατηγορούν δεν έχουν έρθει να με ρωτήσουν για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο" (vd)

Απάντηση Τζανή στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου: "Οι θεσμικοί που μας κατηγορούν δεν έχουν έρθει να με ρωτήσουν για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο" (vd)

Με αφορμή την παράταση της θητείας του ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιος Τζανής, την Τρίτη 21 Μαρτίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στις ενέργειές τους για την ανάπτυξη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όσο και όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το ακτινολογικό τμήμα και τις ελλείψεις γιατρών σε αυτό.

Ο κ. Τζανής ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που έχουν κάνει τα πάντα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις την περίοδο της πανδημίας .

Επίσης τόνισε πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος και από την Διοίκηση του Παναρκαδικού αλλά και από την 6η ΥΠΕ, στην οποία υπάγεται το Νοσοκομείο.

Μεταξύ των ενεργειών τους είναι η προκήρυξη θέσεων γιατρών καθώς και για Διευθυντή και Επιμελητή Α’, ενώ επεσήμανε πως το τμήμα λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό λόγω τω μετακινήσεων γιατρών από άλλα νοσοκομεία.

Ο κ. Τζανής σημείωσε πως στόχος του είναι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και ο εξορθολογισμός του ενώ είπε πως υπήρξε επικοινωνία με τον Ιατρικό Σύλλογο σχετικά με το ακτινολογικό τμήμα, ενώ όπως διευκρίνισε δεν έχει πάει ο Ιατρικός Σύλλογος στον Διοικητή να ρωτήσει αν έχουν κάποια ανάγκη.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Τζανή στο βίντεο

www.drt915.gr

 

1 σχόλιο

  • Αρκάς
    Αρκάς Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσακώνεστε εσείς αλλά ο κόσμος υποφέρει για να βρει την υγεία του. και πολύ γλύψιμο έπεσε..στην συνέντευξη! ..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...