Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζεται η κόντρα Ψυχογυιού - Τζανή | Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου: "Έχουμε στείλει έγγραφο από τις 23 Φεβρουαρίου. Να πει ο Διοικητής ποια συμφέροντα θίγονται"

Συνεχίζεται η κόντρα Ψυχογυιού - Τζανή | Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου: "Έχουμε στείλει έγγραφο από τις 23 Φεβρουαρίου. Να πει ο Διοικητής ποια συμφέροντα θίγονται"

Με αφορμή τις ελλείψεις που υπήρχαν μέχρι προσφάτως με ακτινολόγους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, έχει ξεσπάσει μία αντιπαράθεση ανάμεσα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Η αρχή έγινε με μια ανακοίνωση της διοίκησης ότι δεν ανταποκρίθηκαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογυιός μίλησε για ελεεινά ψέματα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Τζανής επανήλθε μιλώντας για συμφέροντα που θίγονται ...

Ο κ. Ψυχογυιός εξέδωσε με νέα ανακοίνωση..


"Επικαλούμενη η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ότι τόσο ο Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. κος Καρβέλης όσο και η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας κα Λάγαρη είχαν επικοινωνήσει με τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας καλούμε δημοσίως όλους τους εμπλεκομένους έμπρακτα να αποδείξουν την επικοινωνία αυτή.
Επιπρόσθετα κοινοποιούμε το έγγραφο το οποίο στάλθηκε στην ιατρική Υπηρεσία από τις 23-2-2023 και μέχρι σήμερα παραμένει αναπάντητο.
Επίσης καλούμε δημοσίως τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου να κατονομάσει τα συμφέροντα που κατ’ αυτήν θίγονται.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ
Ακτινοδιαγνώστης"

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυρ Τάσο δεν μας τα είπες καλά στη συνέντευξη! Εδώ αποδεικνύεται ότι ο σύλλογος και ο πρόεδρος του προσωπικά και ενδιαφέρονται και έχουν τη θέληση να βοηθήσουν το νοσοκομείο. Πιάστηκες ψεύτης κυρ Τάσο...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...