Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταύρος Μπασακιώτης: "Το μωρό μας είναι καλά. Ευχαριστώ το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης και το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"

Σταύρος Μπασακιώτης: "Το μωρό μας είναι καλά. Ευχαριστώ το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης και το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"
Για το περιστατικό με το παιδί 14 μηνών από την Αργολίδα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο πατέρας του παιδιού, Σταύρος Μπασακιώτης, αναφέρει: "Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον. Το μωρό μας είναι καλά . Είμαστε όλοι καλά. Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους. Σύντομα όταν βρω τη δύναμη θα ανεβάσω ένα βίντεο εξιστορώντας το συμβάν και τα γεγονότα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Α.Τ. ΤΡΊΠΟΛΗΣ και συγκεκριμένα τον Τάσο Τράμπα που βρέθηκε στον δρόμο μου και με βοήθησε για να μεταβούμε ταχύτατα στο παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης όπως επίσης και τους γιατρούς και νοσηλευτές για την άμεση ανταπόκριση στην κατάσταση του παιδιού μου, καθώς και τον διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου για την άμεση ευαισθητοποίηση του."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...