Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

On Line ο νέος Ιατρικός κατάλογος Αρκαδίας!

On Line ο νέος Ιατρικός κατάλογος Αρκαδίας!

Αγαπημένοι μου,

ο Ιατρικός Κατάλογος Αρκαδίας είναι στα χέρια σας και εύχομαι να σάς οδηγήσει σε λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Πλήρως ανανεωμένος, με ενημερωτικά άρθρα, από εξαιρετικούς επιστήμονες της Αρκαδίας μας, αλλά και με στοιχεία που θα σάς βοηθήσουν να τους ανακαλύψετε. Ενημερωθείτε από τον Οn line Ιατρικό Οδηγό στο www.kalimera-arkadia.gr, αναζητώντας τις συνεχόμενες εξελίξεις στα Ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα.

Εσείς επιλέξατε το νέο μας εξώφυλλο & σάς ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή σας! Η τυχερή είναι η κυρία Κάτια Γιαννουσοπούλου η οποία κέρδισε ένα διήμερο στο πολυτελές Ξενοδοχείο Arcadia Suite & Spa στο Γαλατά του Πόρου, διήμερο - προσφορά αγάπης από την υπεύθυνη κα Κωνσταντίνα, με καταγωγή από την Τρίπολη! Αξίζει να συγχαρώ για άλλη μια φορά, την μεγάλη και ευγενική δωρήτρια κα Γιαννούλα Γκουντάνη, για την δωρεά της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενός υπερσύγχρονου Αιμοδυναμικού Τμήματος, με κόστος πάνω από 1.000.000€! Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι στήριξαν αυτή τη μοναδική προσφορά!

Ειδικό αφιέρωμα υπάρχει αποκλειστικά στον Αρκά Βουλευτή και Ιατρό κ. Κώστα Βλάση, ο οποίος, παρά τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις, συνεχίζει να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες φορώντας την ιατρική του στολή, όποτε υπάρξει σε συνάνθρωπό μας, έκτακτη ανάγκη προσφοράς.

Να θυμάστε: Το χαμόγελο σας είναι αυτό που κερδίζει κάθε άνιση & άδικη μάχη στη ζωή μας! Στην Υγειά μας λοιπόν με πολλά «Χαμόγελα Καρδιάς»!!!

Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...