Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο: Για κρούσματα φυματίωσης και ηπατίτιδας αλλοδαπών μιλά η Χρυσή Αυγή – Διοικητής: «Ένα περιστατικό υπήρξε και ελέγχεται απόλυτα» (vd)

Νοσοκομείο: Για κρούσματα φυματίωσης και ηπατίτιδας αλλοδαπών μιλά η Χρυσή Αυγή – Διοικητής: «Ένα περιστατικό υπήρξε και ελέγχεται απόλυτα» (vd)
 
Για αλλοδαπούς που νοσηλεύονται με κρούσματα φυματίωσης και ηπατίτιδας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο κάνει λόγο ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής Αρκαδίας, Βασίλης Χαρμπής, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ. Μιλά ακόμα για κρούσμα της λοιμώδους νόσου λεϊσμανίαση που μεταδίδεται από σκνίπες. «Δεν θα αφήσουμε να μολυνθούν οι Αρκάδες συμπολίτες μου. Όσοι είναι υπεύθυνοι, θα μας βρουν απέναντί τους» τόνισε.
Ο πολιτευτής είπε ότι ξέρει πως θα κατηγορεί ότι κάνει ρατσιστικές δηλώσεις, αλλά τόνισε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
 
Από την πλευρά του, ο νέος Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Πέτρος Τομαρας, απάντησε για την καταγγελία αυτή: «Ο κόσμος γνωρίζει ότι υπάρχει και υγιεινή και ασφάλεια στο νοσοκομείο και το νοσοκομείο εξυπηρετεί όλους τους πολίτες, είτε είναι αλλοδαποί, είτε ομοεθνείς μας. Προφανώς, θεραπεύει και κάποιους Πακιστανούς … Είχε συμβεί ένα περιστατικό με έναν Πακιστανό το οποίο όμως ελέγχεται απόλυτα και με ασφάλεια, έχοντας λάβει όλα τα μέτρα από την πλευρά του προσωπικού.
Για Ινδό δεν υπάρχει κάποιο περιστατικό. Ούτε έχει συμβεί κάποια φασαρία.
Το μόνο που έγινε είναι ένας γιατρός να καλέσει ομοεθνείς ενός Πακιστανού, για προληπτικούς λόγους, να τους υποβάλλει σε κάποιες εξετάσεις.
Για τις αποκλειστικές νοσοκόμες, υπάρχει νομοθεσία που τηρούμε με ευλάβεια, υπάρχει επιτροπή που ελέγχει, βγαίνουν κατάλογοι, ελέγχονται όλα αυτά από τη ΔΥΠΕ και εμένα. Και βέβαια η νομοθεσία επιτρέπει οριακή χρήση κάποιων οικιακών βοηθών, εφόσον πληρούν ορισμένες προδιαγραφές. Οι πολίτες μας να αισθάνονται ασφαλείς. Δίνουμε μάχη καθημερινά και με τα λίγα χρήματα που έχουμε, επειδή η χώρα μας είναι σε αυτή την κατάσταση, πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν νομίζω να ήρθε κάποιος εδώ και να μην τον εξυπηρετήσαμε».
 
Δείτε το σχετικό βίντεο. 

7 σχόλια

  • Ορυχος
    Ορυχος Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Ελληνες δεν υποφέρουν Νικολετα ;Ε;μισό εκατομμύριο ελληνες έφυγε απο το 2011 $

  • Ωχ, το μάτι μου!!!
    Ωχ, το μάτι μου!!! Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    23:09 ΓΚΑΟΥ ΜΠΙΟΥ....εσύ??? Η πολλή η........σοβαρότητα σε έφαγε μάλλον εσένα και δεν καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις. Λυπήσου με και μην τα πετάς αυτά τόσο απότομα....."σοβαρέ"......ΧΑΧΑΧΑ!

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι άραγε διαστροφή να έχει ο άλλος μαλλιά ; άλλο τούτο 11.41 αφού και εσύ (κατά τα λεγόμενά σου) έχεις μαλλιά. Σοβαρευτείτε.

  • Αντε να κουρεύεστε!!!!!
    Αντε να κουρεύεστε!!!!! Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    21:28 Άσε μας κουκλίτσα μου, αν εσύ ονειρεύεσαι τέτοια κόμη (οι διαστροφές του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση) με γειά σου με χαρά σου! Όσο για μένα δόξα τω θεώ μια χαρά μαλλί έχω και δεν έχω και κανέναν κίνδυνο να το χάσω!

  • Νικολέττα
    Νικολέττα Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    τόσο άχτι για ανθρώπους που υποφέρουν!!!

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    18.42 φαίνεται ότι δεν έχεις κόμη σου πέσανε και βγάζεις το άχτι σου;

  • Κουρεμένο γίδι
    Κουρεμένο γίδι Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο μαλλί.....αλλά Χ.Α. και χαίτη αλά .....έλα ντε, αλά τι, ψαχνω να το βρώ και μου διαφεύγει συνεχώς. Ας πούμε από άλλο πλανήτη να είμαστε μέσα...Πώς τους ξέφυγες και δε σε κουρεψαν γουλί εσένα βρε??

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...